Jautājumi par Bangkokaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bangkoka
P.S. precīzāk, mani interesē korejiešu valoda, kā arī Sephora un NYX.
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 15 atbildes
Meitenes, kuras ir redzējušas vai iegādājušās Aura Swarovski smaržas Duty Free Bangkokā, cik tās maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēl viens jautājums! Atgādināšu, ka mums ir apvienota ekskursija, Puketa-Bangkoka /divas dienas atpakaļceļā/. Kur mums labāk, izdevīgāk pirkt augļus? Un ko labāk neņemt? Es domāju, lai sniegtu normālā prezentācijā, lai tie nepazūd. Kāds raksta, ka iepako bazārā, kāds iesaka pirkt plastmasas traukus... Un kur Bangkokā vai Puketā tirgus būs lētāks? Pateicos jau iepriekš!!!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Sveiki! 19. novembrī dodamies uz Taizemi. Ekskursija ir apvienota, atceļā 1.-2.decembrī būsim Bangkokā / viesnīca vēl nav zināma /. Pasakiet man tirdzniecības centrus, kur var iegādāties lētas, bet kvalitatīvas lietas. Pārskatos lasīju par BigS. BigS nav tas pats, kas mūsu "Lenta" vai "OK"? Kā ar tirgiem? Es lasīju, ka jūs nevarat izmērīt lietas ar Chatu Chuck, kā tas ir? Vispār, lūdzu, pastāstiet kaut ko optimālu, kur dodas lielākā daļa mūsu tūristu. Jo jūs nevēlaties steigties pa visu Bangkoku! Vienu dienu plānojam ekskursijas, otru iepirkšanās.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lūdzu, kāds zina, kas notiek vai varētu notikt Thai NG Bangkokā. Vai būs atvērti tirdzniecības centri un tirgi? Par to, ka tiek liets ūdens, un ne tikai ūdens, es lasu visus pēc kārtas. Kā tad ar iepirkšanos? Tu nestaigāsi slapjš un netīrs. Bet tomēr es plānoju tur būt tajā laikā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Vēlos iegādāties kosmētiku un smaržas. Pastāstiet man, kur cenas ir lētākas, beznodokļu veikalos Domodedovas lidostā vai beznodokļu veikalos Bangkokas lidostā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es lasīju daudz atsauksmju un padomu, bet viss ir tik pretrunīgs, ka es pat pats nesapratu, KUR var vēl labi iepirkties. Boutique un zīmoli maz interesē, galvenais, lai kvalitāte un cena sakrīt. Lūdzu padomu un dalieties pieredzē.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Mēs vēlamies iegādāties drēbes un rotaļlietas bērniem. Sakiet, kur un kādas cenas ir aptuveni bērnu precēm? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Draugi, labvakar! Man jums ir 2 jautājumi: 1) kur galvaspilsētā var labi iepirkties? Mani interesē pilsētas centrs (Bangkokas pils rajons), interesants ir viss sākot no iepirkšanās - apavi, drēbes. Un tā, lai tas nebūtu ļoti dārgs, bet kvalitatīvs, nevis kā Pataijā))) Peldkostīmi par 100 batiem, protams, ir labi, bet tie ir jāiegādājas uzreiz 10)))) 2) Man arī interesē izklaide, bet ne šis standarta komplekts - tempļi-izbraucieni ar nakts laivu, bet kaut kas cits, kaut kas vēl neredzēts. Varbūt kāds no jums viesojies "Senajā pilsētā"? Vai ķīniešu kvartāls? Vai kaut kas cits? Lūdzu dalies!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Es drīz došos uz Taizemi, ja varat pateikt, kur var atrast motociklu veikalu? Paldies! Ar cieņu Genādijs.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi