Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par SanktpēterburgaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sanktpēterburga
Gribu ar dēlu pastaigāt pa Sanktpēterburgu, bet mājoklis tur ir dārgs, varbūt kāds dzīvoja hostelī vai apartamenti pārbaudīti ar virtuvi, lūdzu iedodiet adresi
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
Pastāstiet kur Pēterburgā var lēti paēst?Mani vairs neinteresē ātrā ēdināšana,bet kafejnīca ar vairāk vai mazāk mājas gatavošanu.Vai kafejnīca strādā Moika 12 (ja iespējams pasaki ēdienkarti ar cenām )? Vai ēdnīca strādā Aleksandra Ņevska Lavrā (kādas tur cenas)?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Pirmo reizi braucu uz Sanktpēterburgu un gribu visu izdarīt trīs dienu laikā. Apskatiet apskates vietas un iepērkaties dabiski. Izlasīju viesnīcas mājaslapā, tā atrodas pastaigas attālumā no centra. Vai tā ir patiesība vai reklāmas triks?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sūtu savu sievu un bērnu ekskursijā uz Sanktpēterburgu.Programma no Šokolādes kompānijas diezgan bagāta, viņi nakšņos viesnīcā Khleb Center.Pastāstiet lūdzu kā no šīs viesnīcas visvieglāk nokļūt Ņevska prospektā kur centrā var paēst lēti? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju.Izbraukšana no tām 9.augustā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 10 atbildes
Kā paša spēkiem nokļūt no Sanktpēterburgas uz Puškinu? mēs dzīvosim pie Maskavas dzelzceļa stacijas, ko tur var redzēt?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es rīt braucu uz Sanktpēterburgu
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
ēdnīcas, veikali, kinoteātris
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Sanktpēterburgā būsim no 2. līdz 5. janvārim. Viesnīca un ekskursiju programma jau ir izvēlēta. Es gribētu aiziet uz diskotēku. Nevis kafejnīcā vai restorānā, bet diskotēkā. Vēlams netālu no Maskavas dzelzceļa stacijas un no Lielo Tatru leļļu viesnīcas (lai nepazustu). Un vēl viena lieta: ja ir bezmaksas ieeja - tas ir super. PALDIES!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Plānojam Jauno gadu (max 3 dienas), ko iesakāt?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vēlos tās tērēt ar labumu, ko apmeklēt, ko nepalaist garām, padomu)
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Visi jautājumi
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Esentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl