Jautājumi par SanktpēterburgaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sanktpēterburga
Meklēju tūroperatora koordinātes kruīziem ar Disney laineriem - tās ir pielāgotas bērnu atpūtai - birojs atrodas Sanktpēterburgā uz Maly prospekt VO. māja 22, bet man nav ne telefona, ne e-pasta koordināšu šī uzņēmuma vadītājs atnāca uz manu e-pastu un piedāvā visu noformēt izmantojot skenētus dokumentus un pārskaitīt naudu uz norādītajiem rekvizītiem - ieteicu pilnvarnieku, bet vadītājs, atsaucoties uz uzņēmuma politiku, atsakās viņu pieņemt birojā. - Vēlos noskaidrot uzņēmumu un sazināties ar kādu no firmām - baidos, ka vai nu vadītājs kaut kā - vai krāpnieks - paldies par uzmanību
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
gribam braukt baltās naktīs, vidēji uz 5-6 dienām, gribētos redzēt, pa šo laiku uzzināt ko vairāk, iekārtoties labā viesnīcā, bet budžeta.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labprāt aizbrauktu ar dēlu uz Pēterburgu. Pastāsti man, lūdzu, uzticama ceļojumu aģentūra, kas gāja - padalieties savos iespaidos. Būšu ļoti pateicīgs
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Mēs ar Žinu gribam uz Sanktpēterburgu nedēļu lūdzu pasakiet man paldies jau iepriekš!!!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Cienījamie eksperti, konsultējiet uzticamu operatoru Sanktpēterburgā ekskursijām.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visi jautājumi
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl