Jautājumi par BudvaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Budva
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Pastāstiet, lūdzu - es atradu šķietami labus dzīvokļus TQ Plaza rajonā. Tā kā plānojam braukt uz Melnkalni pirmo reizi un es absolūti nezinu pilsētu - man vajag padomu: cik laba ir šī vieta dzīvošanai (veikali, kafejnīcas, krastmala, pludmale). (Saimnieks raksta - 100 m līdz pludmalei) Esam trīs pieauguši, mīlam staigāt. :))
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es eju savvaļā viens
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien! Pastāsti man, kurš pats (bez ceļojumu aģentūrām) devās uz Budvu, kur Kijevā labāk ņemt lidmašīnas biļetes? Kurš ko paņēma? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Tagad Melnkalnē plānoju apmeklēt Albāniju un Maķedoniju. Sakiet lūdzu, cik lēti ir nokļūt Ukrainā un Krievijā. Vai to var sasniegt pa jūru? Jau iepriekš paldies visiem, kas atbildēs
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Lūdzu, uzrakstiet, kā rezervēt Lidiju augustam? Kam ir tālruņa numurs vai e-pasts?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Ja jūs pērkat biļeti saviem spēkiem, kādas problēmas var rasties, ierodoties Tivatā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Vēlos jautāt pieredzējušiem tūristiem, kur atrodas ADOK apmetne Budvā? Vēlams norādīt atrašanās vietu saistībā ar ielām un krustojumiem vai nozīmīgām viesnīcām, kuras parasti ir norādītas Budvas kartēs. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Būšu pateicīgs par kvalificētu padomu: 1. Kādi dokumenti ir nepieciešami baltkrieviem, lai ieceļotu Melnkalnē (vīza, apdrošināšana, ielūgums, ienākumu deklarācija, vecāku atļauja utt.)? 2. Kādi dokumenti ir nepieciešami izbraukšanai. Vietām, izbraucot no Melnkalnes, mirgo informācija par 15 eiro - kam un kur tie jāmaksā? 3. Apdrošināšana – vai tā ir brīvprātīga vai obligāta? 4. Kas vēl jums jāzina un kas ir jāzina?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Из Донецкаю Киева
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
dosimies atpūsties, Jūsu viesnīcā, vai tiks pieņemta Luxe numura rezervācija ar ielūgumu uz Jūsu ballīti un vai nebūs problēmas ar aviobiļešu iegādi un pasu kontroli? Labākais reg. Vasil
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pagājušajā gadā atpūtāmies Melnkalnē, bet no tūrisma aģentūras devāmies ļoti karstā tūrē, sanācām 1 dienā. Apjukumā es pat neatceros, vai rezervācija tika pārbaudīta vai nē. Es iedevu visus dokumentus, bet neatceros, ko redzēju Borispilī :( Jau sāku plānot atvaļinājumu, bet šoreiz gribu braukt "mežoņos", tā teikt. ": 1. Kā es saprotu no visa lasītā, rezervācijas viesnīcai vai villai lidostā netiek pārbaudītas.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Nesaprotu, kur pazuda mans iepriekšējais jautājums, tāpēc atkārtošu. Mums steidzami vajadzīgas adreses, paroles, uzticamu pārvadātāju Ļvova-Budva-Ļvova uzstāšanās. Tikai biļetes! Nav villu, viesnīcu. Mani interesē tikai ceļš, Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai man ir nepieciešams vaučers (rakstisks saimnieka ielūgums), lai pieteiktos tranzītvīzai, ja braucu ar autobusu no Ļvovas uz Budvu caur Serbiju un Ungāriju, neizmantojot tūrisma aģentūras pakalpojumus?
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Šogad vēlamies doties uz Melnkalni. Tūrisma aģentūrā mums paskaidroja, ka mazāk par 1000 eiro ekskursiju nav. Ir iespēja pašam pirkt lidmašīnas biļetes un iet "mežonīgi", tā teikt, bet es gribētu rezervēt telpas iepriekš, lai precīzi zinātu, kur doties. Norādiet tālruņa numurus un adreses. Pateicos jau iepriekš!
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi