Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BudvaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Budva
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Gribam lēti, viss iekļauts, uz 7-10 dienām, lai jūra un bērnu izklaides ir tuvu. Interesantas ir arī ekskursijas. Un, protams, uzticamam tūrisma operatoram.
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien. Interesē īrēt divvietīgu istabu viesnīcā Budvā, Melnkalnē. Vēlams Veli Vinohradi apgabals, vismaz uz 1 gadu.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Tīklā atradu ļoti maz informācijas. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, vai jūnijā Budvā ir odi? Vai man ir jāņem fumigators?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien. Pastāsti man, vai šī ir laba viesnīca?Vai ir daudz numuru ar skatu uz jūru? Kā es varu sazināties ar viesnīcu? Vai īpašnieks ir runīgs? Vai ir iespējams brokastis + vakariņas aizstāt ar brokastīm + pusdienām?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Ja iespējams, parādiet kartē, kur tā atrodas. Blakus ierakstiet ielu nosaukumus. Un vēl viens jautājums: kā es varu rezervēt istabu tur? Vai jums ir īpašnieku kontaktinformācija?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, kurš ar maziem bērniem atpūtās Melnkalnē, kur veselībai un skaistumam un ērtībai ir ērtāk doties un kāds transports? Tikai bērni vēl nav izturējuši gaisa lidojumus.Jā, un par naudu, kas ir pieņemams?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Kāda ir atšķirība starp 2 un 3 gultu istabām? Tikai ar papildu gultu vai 3-vietīgā istabā ir vairāk vietas?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcai ir savs baseins, vai tas ir viesnīcas "Slovenska Plaza" baseins?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
pie manis vērsās kliente, viņa vēlas doties uz Melnkalni un tajā pašā laikā tikai uz Villa Oliver (draugs viņai ieteica) pastāstiet man, kurš no tūroperatoriem strādā ar šo villu ??
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mēs esam 4 pieaugušie un 2 bērni vecumā no 14 gadiem. Vēlamies īrēt mājokli Budvā no 27.07 līdz 07.05.2013. Forumā lasīju, ka pat lidostā piedāvā mājokli, gandrīz par 25-30 eiro istabiņa dienā. Vai tā ir? Kādas ir cenas tagad un kāda ir darba slodze, vai ir reāli atbraukt uz Budvu un atrast lētas naktsmītnes vai labāk rezervēt iepriekš ??? Vai kāds var man pateikt, kurās vietnēs to var izdarīt? Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Kas atpūtās šajā viesnīcā, uzrakstiet, ko ņemt līdzi, kā baro (mums ir brokastis un vakariņas).
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Parādīt vairāk »