Jautājumi par BeciciVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Becici
Es lasīju no atsauksmēm, ka cilvēki dzīvoja citās viesnīcās, un devās ēst Tarā. Vai tas ir iespējams? Kādas ir maltīšu cenas viesnīcā Tara šogad?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ko var redzēt netālu, kur labāk īrēt auto un no kā iegādāties ekskursijas?Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Kur var paēst lētas pusdienas?Ja esam divi un bērns, vai var ņemt līdzi 2 sauļošanās krēslus un lietussargu uz trim, vai vajag arī bērnu nopirkt?Paldies par atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sveiki!Palīdziet ar padomu.Esam divi pieauguši,braucam uz Becici uz 14naktīm.Dzīvosim villā bez ēšanas.Plānojam brokastis istabiņā,pusdienas kafejnīcā(iespējams kompleksā),vakariņas restorāns,kafejnīca,bez alkohola.Apmēram cik paies dienā.Mīļie mēs neskaitām zivju ēdienus.Un ja nav grūti atrast cenas veikalos jūlijā(ūdens,sulas,piens,gaļa,maize)I vēlos nedaudz plānot savu budžetu. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Rezervēts ceļojums bez ēdienreizēm, jebkura informācija būtu noderīga.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Pastāsti man, vai diskotēkas Budvā ir dārgas? Un cik tur ir krievu? vai ir vērts iet un ko jūs ieteiktu? Vēlamies jūnijā atpūsties Becici (netālu no Budvas). Paldies)
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Gribu īrēt auto un braukt uz Dubrovniku patstāvīgi, man ir starptautiska autovadītāja apliecība, bet izdota uz pirmslaulības uzvārdu, vai horvāti pārbauda seju atbilstību tiesībām un starptautiskajai pasei? Un ar ko tas vispār draud? Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vai tur ir pieklājīgi restorāni, citādi mums teica, ka tur ir tuksnesis! Liels paldies Catherine2426 par atbildi Magnolia Villa
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi