Jautājumi par BeciciViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Becici
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu, pastāstiet man, kas bija viesnīcā. Vai istabā ir fēns? Steidzami nepieciešams. Izbraukšana pēc divām dienām
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Lūdzu, iesakiet villu Becici kūrortā! Esam divatā, vajag mierīgu atpūtu, lai līdz jūrai nav tālu, un tuvumā nav trokšņa. Mēs nekādi nevaram izvēlēties, kaut arī priekšlikumu skaits ir liels. Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Varbūt kāds pateiks kurā stāvā un ar skatu uz kuru pusi labāk paņemt istabiņu, ja gribi lai ir kluss, troksnis no ceļa nebija. Mēs esam divi. Pateicos jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien. Iesakiet kur atpūsties 3 pieaugušie ar mazu bērnu 1 gadiņš, vēlams divistabu dzīvoklis ar virtuvi un lai nav tālu no pludmales. Varbūt kāds tur jau ir atpūties un var ieteikt kādu pārbaudītu variantu?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Iesakiet villu/dzīvokli Bečičos, 30-40 eiro robežās diviem (augusts), vēlams pirmajā rindā, ar skatu uz jūru. Kā ietaupīt naudu, rezervēt šeit vai meklēt uz vietas?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Sveiki!! Konsultējieties, kur var nomāt automašīnu (JAU Bečiči. Kur paēst un kurā viesnīcā (nepieciešams ar vannu un ne-privātiem dzīvokļiem un dzīvokli.) Varat arī nakšņot par pieņemamām cenām vai rezervēt viesnīcu tieši caur viņu vietni! ( NEMAKSĀJOT) un kādās viesnīcās var pasūtīt brokastis + vakariņas vai viss iekļauts. Lūdzu, rakstiet uz pastu vai šeit MEKLĒŠANAS NONIKUMS- lyushinskaya@gmail.com Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Bērnam ceļojuma brīdī būs 1,5 gadi, viesnīcas informācijā teikts, ka bērni līdz 4 gadu vecumam bez papildu nodrošināšanas. vietas ir bezmaksas. Tas ir, man, meklējot istabu, jāmeklē divvietīga istaba diviem pieaugušajiem, nevis jānorāda bērns vispār? Vai kā? Norādot bērnu, cena būtiski mainās.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Kurš nesen atgriezās no šīs viesnīcas? Dalieties pieredzē.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
brīvdienu apskati
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
brīvdienu apskati
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
Gribam rezervēt villu, bet nav kontaktu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Uz Melnkalni braucu pirmo reizi.Kādas lietas jāņem līdzi?Vai viesnīcā ir kāds dress code?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Lūdzu palīdzību viesnīcas izvēlē.Vēlēju-4 zvaigznes 1.Laba iebraukšana jūrā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
kāda ir atšķirība starp viesnīcu un villu
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Vēlamies uz 1 nedēļu apciemot Melnkalni kopā ar savu pilngadīgo meitu augusta sākumā. Pirmo reizi dosimies no Kijevas, pagaidām esam savākuši maz informācijas, pat ceļojumu aģentūru vēl neesam izvēlējušies. Kas ir bijis, sakiet ar ko sākt, kamēr ir laiks... Ar SW. Svetlana Grigorjena
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Ļoti skaistas viesnīcas bildes, bet ļoti maz atsauksmju. Braucu vasarā ar bērnu un vēlos precizēt vai tuvumā ir veikali vai tirgus, lai ir ko pagatavot, jo. bērns ēd ļoti slikti. Paldies visiem, kas atsaucas.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, kā jums patīk viesnīca Obala 3 Bečiči ??? Un cik maksās ekskursija uz 10 dienām diviem??? Varbūt ir vēl kādi varianti??? Pateicos jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Tomēr ar 6 stāviem nepietiek ...
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ko labāk izvēlēties un kā 4 cilvēku grupa. (māte, divas meitas 16 un 31 gadi un mazmeita 5) Ekonomika - iespēja
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es nopirku ekskursiju uz šo viesnīcu ar draugu, es uzkāpu visās vietnēs, es tikai nesaprotu, kas ir centrālais gaisa kondicionētājs šajā viesnīcā? regulē no istabas? vai pludmales ir tīras?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Kā es varu rezervēt ceļojumu ar lidojumu no Maskavas. Vai ir iespējams 2 cilvēku istabā izmitināt 3 cilvēkus
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Parādīt vairāk »