Jautājumi par KalutareEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kalutare
Būtu interesanti un nebūtu garlaicīgi doties ekskursijās
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien! Braucam atpūsties Kalutārā, pastāstiet lūdzu kādas ekskursijas tiek piedāvātas un to aptuvenās izmaksas. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Mēs braucam kopš 25. marta. Gaidām padomu!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lidojam uz 11 naktīm un nevēlētos garus ceļojumus. Bet es personīgi vēlos doties uz tējas plantācijām. Vai viņi ir tālu no Kalutara? Un tuvumā pāris interesantas ekskursijas. No rīta varat doties prom, bet vakarā būt viesnīcā. Vēlams individuāli. Un pastāstiet man kādu labu postu Kalutarā un kā viņu atrast. Ko viņi atved no Šrilankas, izņemot tēju un akmeņus?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
no 10. līdz 21. septembrim?
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 17 atbildes
Pastāstiet, kurš gāja - attālums no Kalutara līdz Jalas parkam ir ļoti garš, bet es ļoti vēlētos tur nokļūt. Vai ir reāli sagaidīt dienu vai arī jāplāno ar nakšņošanu? Un kuru jūs ieteiktu par gidu?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Ko redzēt bez nogurdinošiem braucieniem
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
No dažām atsauksmēm es sapratu, ka vienas dienas ekskursijas ir ļoti nogurdinošas un daudz kas ir atkarīgs no tā, kurš sniedz pakalpojumus. Konsultējieties, lūdzu.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Aģentūra mums piedāvāja 650$, tas ir dārgi vai normāli?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Es daudz lasu atsauksmēs par krāpniekiem, kuri nemaz nav gidi, ko ar to darīt, kurš var ieteikt labu gidu, kurš nekarina nūdeles, daudz zina un neplēš naudu...
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Janvāra vidū dosimies uz Šrilanku. Pirmais jautājums ir par ekskursijām: operators piedāvā doties trīs dienu ekskursijā pa valsti. Khabarana (ziloņu audzētava, Sigiriya), Kandy (botāniskais dārzs, templis, rūpnīcas utt.). Cenā iekļautas brokastis, vakariņas un naktsmītne. emisijas cena + 650 USD uz ekskursiju diviem Vai ir vērts ņemt, vai labāk ņemt to uz vietas no ceļojumu aģentūrām / gidiem? tūroperators ieteica Tangerine viesnīcu kā optimālāko cenas un kvalitātes attiecības ziņā. Pārvaldniece apgalvo, ka viss luksusa numuru fonds ir svaigākais un pilnībā atjaunots 2010. gadā. Ja kāds bija (salīdzinoši nesen) - padalieties iespaidos. Vēlams bez emocionālām pārmērībām)) Jau iepriekš paldies par visiem lieliskajiem padomiem
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes