Jautājumi par KalutareLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kalutare
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien! Ļoti ceru uz atbildi no pieredzējušajiem "šrilankiešiem"))) Jūnija vidū atpūtīsimies Kalutarā. Esmu dzirdējis par lietus sezonu šajā laikā, uztraucos par okeānu, jo lielie viļņi un nespēja peldēt... .. Šrilankā atpūtīsimies pirmo reizi, sakiet, lūdzu, kurš atpūtos tādā laika posmā Šrilankas rietumu krastā, kāds šobrīd ir okeāns un kādi laikapstākļi.... Jau iepriekš paldies par atbildēm)
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 15 atbildes
Pastāsti man, kurš devās uz Šrilanku oktobra sākumā. Vai "lietus sezona" šajā laikā beidzas? Un es jautāšu kampaņai: mums tagad ir izvēle - vai nu Tenzheran, vai Royal Palm - ko jūs ieteiktu pirkt?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Mēs tiešām nevēlamies pavadīt visas brīvdienas 05/03/12/05 zem lietussargiem vai istabā mūžīgo lietusgāžu dēļ ???
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Puiši, pastāstiet man, lūdzu, kā tur tagad ir laikapstākļi? Mēs skatāmies prognozes tikai lietus visu diennakti, vai tā ir taisnība ?? Es tiešām nevēlos, lai laikapstākļi sabojā pirmo iespaidu par salu!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Skatos laika prognozi, gribas raudāt, tiek pārraidīti daži pērkona negaisi (((paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai Kalutarā līst?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sveiki! Palīdziet man izlemt, vai ir vērts doties uz šo reģionu un viesnīcu, vai arī spēcīgi viļņi un lietus traucēs jūsu atpūtai? Vai arī neriskējiet un meklējiet viesnīcas ziemeļaustrumos, kur, šķiet, šajā periodā ir mazāk lietus. Un viļņi nav tik spēcīgi? Šobrīd plānojam tūri, gribētos atrast labu 3k vai 4k par patīkamu cenu!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Braucam uz Kalutaru 9.janvārī,baidāmies.Paskatījos uz Gismeteo līdz 01/07/13-lietus un lietusgāzes. Vai pa šo laiku viss būs izskalots? Nezinu ko darīt, atteikties no ekskursijas vai nē? Kādi ir sodi? Vai operatoram (mums ir Join Up) ir jāpiedāvā kāda alternatīva?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
MAN IR TURĒJUMS 3. DECEMBRI, PROGNOZE SOLĀ MĀKOŅU UN LIETUS, VAI MAN BŪT ZEME?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Es braucu ar draugiem vasarā uz Kulutaru vai varbūt kādu citu kūrortu atpūtai pie jūras, pastāstiet man, kādi laikapstākļi tur ir vasarā? Vai ir lietus sezona?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Kādi laikapstākļi ir novembrī?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Viesnīca atrodas dienvidrietumos, vai bieži līst? un ja bieži,tad turas 2-3h vai līst visu dienu?Ļoti gribu iedegties un sasildīties..kas bija jūnijā,pastāstiet))
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Jau vairākas nedēļas ar vīru un bērnu braucam uz Šrilanku.Ļoti vēlamies apmeklēt šo brīnišķīgo valsti! Mēs ilgi lēmām par viesnīcu, un kad beidzot izvēlējāmies laika apstākļus, bijām šokā!!! Pastāstiet, lūdzu, kāda ir šī brīža situācija? Katru dienu dažādos portālos apskatu laikapstākļus un visur tie ir savādāki!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Mani ļoti uztrauc laikapstākļi, kādi tie ir šajā periodā. Viesnīca atrodas dienvidrietumos, cik bieži līst lietus šajā periodā... Ļoti gribas, lai būtu laiks skaisti iedegties un arī ceļot ekskursijās. Būšu pateicīgs par atbildēm. Varbūt pieredzējušajiem ir vēlējumi, padoms, būšu pateicīga. Braucam pirmo reizi, viss ir interesanti. Vēl viens svarīgs jautājums ir mob. savienojums. Kā nodrošināt min. zvanu, SMS izmaksas? Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 66 atbildes