Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BeruweleVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Beruwele
Sakiet, lūdzu, tādas izklaides kā biljards, niršana, wi-fi u.c. ir maksas. Cik viesnīcā maksā dati un citi pakalpojumi un izklaide? Pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labvakar, pirms diviem mēnešiem biju Šrilankā un ierodoties mājās man bija izsitumi (līdzīgi kā moskītu kodumiem), ārsts teica, ka man ir alerģija, es izdzēru tablešu kursu, pēc divām nedēļām tas atkārtojās, mūsu ārsti saki alerģija, bet ne tabletes, ne slimnīca nepalīdzēja. Otrajā mēnesī izsitumi parādās galvenokārt uz kājām. Internetā ir vēl pāris ziņojumi ar tādiem pašiem simptomiem cilvēkiem, kuri ir atvaļinājumā Šrilankā. Lūdzu palīdzi man. KAS TAS IR? Novembrī es atkal devos uz Šrilanku, bet līdz brīdim, kad man kļūst labāk, es pat nedomāju par ceļojumu. Es ļoti ceru uz jūsu palīdzību. PALDIES.
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
Un kādas tagad ir likmes? (interesē zivju ēdieni, jūras veltes) Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Lūdzu, norādiet, kur paēst viesnīcas tuvumā. vai piemaksāt uz vietas par vakariņām viesnīcā
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Braucam uz šo viesnīcu 25.oktobrī uz 10 dienām.Sakiet lūdzu kur var aizbraukt,ko apskatīt,ar kuru no vietējiem gidiem,kur ēst jūras veltes (un pasūtiet pareizi,lai nesabojājas ar pipariem) , kā ir situācija ar odiem (ņem no tiem jebko), kādas ir vidējās cenas lietām, jūras veltēm, kādus ēdienus nogaršot (nav īpaši piparoti). Irina
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Puiši, kurš zina, kādas cenas sērfošanai Šrilankā? Un vai ir kādi krieviski runājoši instruktori?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi