Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BeruweleViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Beruwele
Labdien. Sakiet, lūdzu, vai peldēšanai okeānā ir jāņem speciāli apavi?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
mans vīrs un es vēlētos palikt šajā viesnīcā 5 dienas, cik tas maksās
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Veicu priekšapmaksu par ekskursiju: ​​The Palms 4 * viesnīca, braucam uz Jauno gadu!!!! Es pārdomāju iemaksāt atlikušo naudu!! Man ir bail iet! Lasīju par čūskām viesnīcā un teritorijā (((.... Par ļoti pikantu ēdienu ((((un par smirdošām kanalizācijām abās viesnīcas pusēs!!!!!!!)) Visvairāk mani interesē ČŪSKA!!!!!!!!
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 20 atbildes
Rezervēts Deluxe Room, vai kāds var pateikt ar ko šis numurs atšķirsies no standarta numura?Vai istabā būs čības un halāts?Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai kāds ir bijis uz Abverdas seansiem?Kāda sajūta?Cik maksā?Paldies jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Vēlos uzzināt par viesnīcu, ēdināšanu un vispārējo atpūtu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs esam izvēles priekšā — Ēdenē vai Kalutara Tangerine.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labs dienas laiks! Jau otro dienu nevaru atrast "tiešām īstas atsauksmes" no Experienced šajā viesnīcā. Šķiet, ka viesnīcu vienkārši reklamē paši saimnieki, ļoti formulīgs teksts visām atsauksmēm, ko atradu. Priecāšos par jebkādu informāciju.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
Bērns jau bijis pie mums trīs valstīs, lieliski panes lidojumus, klimata pārmaiņas arī. Jautājums ir šāds: vai viesnīcas teritorijā un Beruvelas pilsētā ir veikali ar bērnu nodaļām, kur var iegādāties autiņbiksītes, bērnu pārtiku vai paņemt visu līdzi no Maskavas? Un vēl jautājums, cik "kož" kukaiņus februārī un kurš atbaidītājs tos "paņem" labāk?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes