Jautājumi par Dienvidu goaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Dienvidu goa
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Braucam uz šo viesnīcu ar bērnu 4 gadi, domājam kādu ēdināšanas variantu izvēlēties, vai ir kur bērnu pēcpusdienā pabarot ar zupu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Nepieciešama laba budžeta viesnīca Goā. Pie jūras. Ko jūs varat ieteikt? Viesnīca 4* Un lūdzu norādīt cenas eiro. Paldies! Cik maksā ekskursija - VISS GOA? Un kas tajā ietilpst? Ceru uz jūsu atbildi. Paldies! Un man vajag lētu viesnīcu Goa 2 * Diviem pieaugušajiem ar brokastīm. Lūdzu, ievadiet cenas. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Mēs jau esam bijuši Goa))). Mēs kaut ko zinām par to.) Vēlos uzzināt sekojošo: kur ļoti patika paēst (cena, atmosfēra, garša) un kur patika vakarā (nakts) - visādi uguns šovi un citas izklaides. Ja ir adrese - atsevišķs loks! Mēs arī vēlamies apmeklēt Dienvidgoa pāris, trīs dienas. Kur jūs ieteiktu nakšņot?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vai pastaigas attālumā no viesnīcas ir kafejnīcas vai restorāni?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es došos uz Colva Kinara.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es drīz iešu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
rīt es lidoju uz GOA, es pats nokļūšu Murudeshwar (auto noma) Es gribu nirt Natrani salā (lasīt atsauksmes), bet es nezinu, kur atrast niršanas centru par atriebību ?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai man jāņem līdzi tējkanna, tēja, kafija, cukurs? Izbraucam 28. februārī...
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai tie iet tieši zem istabu logiem? Kur labāk ņemt istabu - pirmajā vai otrajā stāvā? Paldies visiem, kas atsauksies.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Sakiet lūdzu cenas masāžām un labsajūtas procedūrām.Braucam decembra sākumā.Vai ir vērts tās taisīt viesnīcā,vai kā ēdienreizes ārā?Paldies visiem kas atsaucās!))))
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Gribam doties ekskursijā tikai ar brokastīm, kur un cik droši un lēti tur var paēst? Kur ir ēdienkarte krievu valodā (un vai tāda vispār kaut kur ir)?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes