Jautājumi par Dienvidu goaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Dienvidu goa
Sveiki, drīz dosimies uz šo viesnīcu atpūsties.Vai istabās ir dvieļi?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Paldies jums visiem
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki! Pastāstiet man dienvidu Goa viesnīcu ar labu pludmali
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. Pastāsti man, vai Goa būs ērti, vai man ir jāizvēlas cita valsts? Kas? Paldies visiem!
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
DD. Gribam lidot uz 10 dienām, esam 2, cik tas maksās? Jau iepriekš paldies.Atbildēt uz S.Janna.B@mail.ru
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Dažās vietnēs ir norādīts, ka viesnīca ir paredzēta tikai pieaugušajiem, es vēlētos uzzināt, cik šī informācija ir aktuāla. Mēs vēlamies doties uz šo viesnīcu ar mazuli 6 mēnešus.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
kāda ir atšķirība starp Single Deluxe un Villa?Vai viesnīcas villā ir iespējams reģistrēties privātā istabā 1 personai?Vai viesnīcas numuriņos ir vannas, vai tā ir tikai duša?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki. Vēlamies apmeklēt Goa oktobrī, izvēlējāmies Goa dienvidus, sniedzam padomu par viesnīcu, plānojam 3 * vai 4 *, nav dārgi, bet tuvu jūrai.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 32 atbildi
moscow-abu-dhabi-mumbai-goa (Etihad / Jet airways India) mugursoma būs līdz 7kg, tajā ir guļammaiss, putas, dažas drēbes, boileris, saliekamais nazis (kā mazam Vengeram), dažas dāmas ' kosmētika, losjons, ziepes, eļļa ādai, nu, pat vītne pārtikas, piemēram, āboli un daži maizes rieksti - to visu var paņemt rokas bagāžā? viņi nebūs spiesti to izmest?? Es plānoju dzīvot kā Robinsons, tas ir, nav daudz cilvēku), ja tādi ir - laipni lūdzam))
11 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 18 atbildes
Mēs dodamies ekskursijā uz Intaeru, viņi ieteica šo viesnīcu kā labu 4 * dienvidos, ar viss iekļauts (esam ģimene, tas ir ērti!) Netika atrasta neviena atsauksme šajā vietnē.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
Vai jums jāņem līdzi pludmales dvieļi, vai arī tos nodrošina viesnīca?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es dodos prom pēc 3 dienām! Svarīgi: maz cilvēku, tīrs, tuvu pludmalei.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai Goa ir nepieciešams gaisa kondicionētājs janvārī-februārī? Pēc pieredzes braucienos uz Turciju, kondicionieris ne reizi nav lietots. Kā ir Indijā? Vajag to? Vai arī nekāda labuma, bet kaitējuma?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai istabā ir ledusskapis? Vai viesnīca nodrošina bezmaksas dzeramo ūdeni?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki, vēlos apmeklēt Indiju, Dienvidu Goa ziemā janvārī-februārī, ieteikt mājīgu viesnīcu, netālu no pludmales, 3-4 *, ar brokastīm, lai diviem ceļojumiem būtu ne vairāk kā 70 000
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Iesakām izvēlēties viesnīcu starp NANU RESORT 3, THE BYKE OLD ANCHOR 3*, VARCA LE . Mēs dosimies februārī ar bērniem. Kur ir labāka pludmale (mazāk vētraina), tīrāka, skaista daba un obligāti restorāni pludmalē, smiltīs, vai arī tie ir visur, katrā viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet man lētu, bet labu 3-ku GOA dienvidos. Ceļojam ar bērniem vecumā no 7 un 10 gadiem. Vēlmes: 1 līnija, jauka pludmale, daudz apstādījumu, bungalo tips. tuvu nozīmīgām vietām (ekskursijas, tirdzniecības vietas, veikali, kafejnīcas utt.)
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Es došos uz Colva Kinara.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Laba diena! Atbildiet, lūdzu, kurš atpūtās šajā viesnīcā! Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Pastāstiet vai ir vērts lidot uz šo kūrortu ar maziem bērniem.Visiem ir bail no šausmīgiem netīrumiem un antisanitāriem apstākļiem?Draugi,kas tur bija,teica,lai tur vairs nebrauktu.pirmā līnija.nu viesnīca ir laba 5 turku līmenī. . Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Lūdzu, iesakiet, kuru pludmali izvēlēties, lai būtu mazāk trakulības. Un joprojām interesē jautājums par to, kas ir labāks relaksējošām brīvdienām Goa dienvidos vai ziemeļos. Paldies par sapratni.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
vai ir vērts maksāt vairāk? un ja mēs salīdzinām 5 zvaigznes Šarm eš Šeihā un Dienvidgoā, vai ir liela atšķirība?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
Laba diena jums! Internetā paskatījos informāciju par Mayfair Hideaway Spa Resort 4 * viesnīcu, viesnīca man patika, BET es nevaru atrast atsauksmes par to, ne vienu vien! Lai gan viesnīca pastāv kopš 1979. Varbūt kāds tajā atpūtās? Un tad zini, kā tas notiek, internetā viena lieta, bet patiesībā cita!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
dzeltenais drudzis utt.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
braucam uz dienvidiem no Goa, lotus beach resort hotel, ko var teikt, kur paēst, ko darīt vakarā? Vai tas ir miljons odu? Lai gan es saprotu, mēs to vienkārši nepamanām. Kā ar ekskursijām? Kur vispirms?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai man kāds atbildēs vai neviens tur ar maziem bērniem negāja?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pastāstiet lūdzu par medicīnisko aprūpi Indijā, vēlamies lidot uz Goa aprīlī ar bērnu 2,5 gadi, bet ar pārsteigumiem katrā tūrē viņam izdodas ar kaut ko saslimt, vai viņi varēs sniegt kvalificētu palīdzību vai tā ir labāk atstāt viņu mājās.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Zuri White Sands 5 vai Vivanta pie taj Fort Aquada pludmales kūrorta
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vienkārši mēs ierodamies pulksten 4:00, un es dzirdēju, ka reģistrācija notiek pēc pulksten 12:00
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »