Jautājums o Herakliona

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
731 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai varu ņemt līdzi ēdienu?
Un kas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2013-07-0112 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар olsto
Priekš kam? "Grieķijā-viss ir" Amoudarā ir daudz veikalu, visi par 1 eiro. Labu atpūtu !!!
аватар litvinova8
Kāpēc ne?Es vienmēr lūdzu radus, lai man atved produkciju no Ukrainas.Lai gan te ir ļoti daudz krievu tirdziņu, man ļoti gribas tirgus saldo krējumu, speķi, melno maizi un daudzas citas dzimtās lietas.
аватар annador
Litvinova8 paldies par atbildi.Tikko izlasījām piezīmē, ka ēst nevar ņemt līdzi!?
аватар olsto
Rokas bagāžā noteikti neko nepalaidīs garām, bet koferī, ja paveiksies, varbūt ???
аватар sent2008
Par maizi un speķi nestrīdēšos, bet kā bez ledusskapja tik daudz stundu nēsāt saldo krējumu un kas notiks ar tiem, kas to nogaršojuši pēc šādas uzglabāšanas.
Grieķija ir ES daļa, un pārtikas transportēšana, ir noteikts saraksts, ir aizliegts.
аватар annador
Mēs vēlamies veikt s / c desu un dzelzs skārdenes, t.i., sautējumu, pastēti, vai tas ir iekļauts aizliegtajos pārtikas produktos?
аватар sigur62
Jā, tas ir iekļauts.
ES nevar ievest gaļu un piena produktus.
аватар annador
Mūsu tūroperators izdrukāja tūristiem piezīmi, kurā skaidri un gaiši rakstīts, ka var izņemt jebkurus produktus līdz 10 kg, un ko darīt?
аватар sigur62
Ko man darīt?
Droši vien iedod biļeti.
Kas gan par atvaļinājumu bez sautējuma?
аватар litvinova8
nosūtīts2008, 3-4 stundas nekas nenotika ar skābo krējumu.annador, lidoja no Kijevas, no Doņeckas, no Harkovas, no Luganskas un vienmēr veda līdzi pusi koferis produktu, galvenokārt desas, kūpinājumi, desu siers (mums vienmēr ir kāds, kas dodas mājās , vedam draugiem saldumus dāvanām), tas viss, protams, nav rokas bagāžā.
аватар sent2008
litvinova8, kādas 3-4 stundas? Varbūt jūs dzīvojat tieši lidostā un reģistrējaties, neizejot no vannas istabas? Apsveriet: ceļš no mājām uz lidostu, atrašanās lidostā, lidošana, atrašanās lidostā, šķērsvirziena. Jūs tikko atgādinājāt izsalkušos 90. gadus – nav dzīves bez krējuma, desu siera, garšīgas desas. Cilvēki, kuri ir uzmanīgi pret savu veselību, to neēd.
Un tik garšīgi, dabīgi produkti kā Eiropas, un ne tikai valstīs, kur daudz labākas ir desiņas ar garšvielām, pastiprinātājiem, biezinātājiem, saldinātājiem un tamlīdzīgiem produktiem, ko uzskatāt par šedevru dāvanu.
аватар Rovno10
Šis ir no dzīves:
Pirms diviem gadiem Izraēlas tūrē mēs apciemojām draugus. Protams, viņi paņēma līdzi "Vakara Kijevu". Kāds mums pārsteigums: uz galda (kas plosījās no ēdienu daudzuma) centrā bija svaigākā Rošenovska "Kyiv kūka" un "Vakara Kijeva". Viņiem ar to nav nekādu problēmu - pāris stundu gaisa ceļojums un vietējie tirgotāji tirgo ukraiņu produkciju.
Vācijā ir "krievu pārtikas veikali" ar ukraiņu produkciju. Smieklīgi bija skatīties uz trīslitru burciņām ar gurķiem un tomātiem, bērzu sulām, kuras mūsu lielveikalos grūti atrast.
Un normāla desa gan pie mums, gan Eiropā nav lēta. Normālu melno maizi pie mums ir grūti atrast, un Dienvideiropas bekonu noteikti netirgo veikalos, bet karstumā to daudz neēdīsi.
аватар Pachok
Uz Grieķiju ar savu sautējumu - alvu ...
аватар Pachok
litvinova8, kā var pārvadāt bazāra saldo krējumu? Jūs to nevarat pārvadāt rokas bagāžā, vai tas ir biedējoši bagāžā, kas nav slēgta rūpnīcā? Un kāda problēma Grieķijā gatavot savu skābo krējumu?
аватар hatinka
Viena lieta ir "mūsējiem", kuri ilgojas pēc dzimtenes, kuri slikti jūtas bez griķiem un speķa. Un cita lieta ir tūristi, kuri brauc uz nedēļu vai divām un nes koferī pārtiku))) Sasodīts, labāk būtu kaut ko no turienes atvest - džemu, olīvas, saldumus, olīveļļu, desas, nekā tāda nav. . Mīkstie sieri, piemēram, feta, diemžēl būs jāēd tikai tur, jo tie netiek labi uzglabāti un nav transportējami. Gaļu, pienu, sierus nav iespējams pārvadāt ne no tiem, ne pie tiem, bet visi parasti uz to piever acis. Nu nevelciet tur 10 kg sautējuma, bet tas ir stulbi. Nu kāpēc?
аватар hatinka
Sent2008, Eiropā ir daudz produktu, kas vispār nav dabiski, tas ir mīts))) Jā, kopumā situācija ir labāka nekā pie mums. Bet desu, krekeru vai majonēzes ražošanas tehnoloģija nenozīmē to, ko visi mēdza saukt par "dabiskumu". Principā pats vārds "dabisks" ir ļoti grūti attiecināms uz pārtikas rūpniecības gatavo produktu. Tikai uz izejvielām, un pat tad tas nav termins, bet vārds no PR cilvēku arsenāla ;-) Atvainojiet, tas nav gluži par tēmu)))
аватар sigur62
Attiecībā uz desu sieru, kas tiek uzskatīts par garšīgu, apstiprinu, ka tas ir rets šmurdjaks, ko var ne tikai ēst cilvēki, bet pat dot dzīvniekiem. Tas attiecas gan uz ukraiņu, gan krievu desu sieru.
аватар Pachok
Aizvakar biju pārsteigts, bet šodien runāju ar savu draugu, kurš tikko bija atgriezies no Grieķijas. Viņi dzīvoja villu (dzīvokļu) kompleksā viesnīcā, saka daudz no mūsējiem. Ir daudz daudzbērnu ģimeņu, kas tur ieradās vairākus mēnešus kopā ar bērniem un mājsaimniecības locekļiem. Uz vietas ir restorāns, bet tuvākais lielveikals un tirgus atrodas dažu kilometru attālumā. Viņš stāsta, ka daudzi cilvēki ēdienu nes pirmo reizi, burtiski uz dažām dienām, līdz var iekārtoties un doties uz lielveikalu.
Nu tam ir sava loģika...
аватар Pachok
Attiecībā uz dabīgiem produktiem: pirms dažiem gadiem mēs netālu atvērām īsto lielveikalu - NOVUS, tas ir Baltijas tīkls. Laba izvēle, labi produkti, tostarp svaiga gaļa un zivis. Es nezinu, kas man lika rūpīgi aplūkot cenu etiķeti, kas pēc svēršanas tiek uzlikta uz gaļas maisa. Godīgs lielveikals rakstīja tieši tā - "Sastāvdaļas: svaiga gaļa, E tāda un tāda, E tāda un tāda." Pārdevēja nosarka un vilcinājās un teica, ka, viņi saka, programma tā izsit, patiesībā gaļa ir "tīra", bet patiesībā man šķiet, ka etiķete ir pareiza.
аватар hatinka
Atvainojiet, bet, ja jūs nesaprotat šos pašus E, jums nevajadzētu tos meklēt sastāvā. Šī ir izplatīta VISU uztura bagātinātāju veidu klasifikācija. Ir arī citronskābe. Briesmīgi, ne vārds. Un ciete arī ir briesmīga! Un tokoferoli, tie ir tie paši "ar E vitamīnu". Un askorbināti ir ar C vitamīnu, un citrāti un kaudzis ar visu, kas ir pilnīgi pazīstams un nemaz nav sāpīgs ;-) No E nav jābaidās, bet gan no specifiskām piedevām, kas ir kaitīgas. Vai arī tie, kas produktā ir neatbilstoši, tajā lieki. Daudzos gadījumos piedevām nav nekā slikta, taču kaitīgo ir daudz, un pēc burta E tās nevar atšķirt. Nav jēgas. Ja ēdat kādu rūpnīcā ražotu desu, neglaimojiet sevi ar cerībām, ka Eiropas gaļa brīnumainā kārtā uzglabājas mēnesi vai pusgadu bez pārtikas piedevām. Novuss ir parasts lielveikals. Diapazons ir tāds pats kā visiem pārējiem.
аватар Pachok
Es zinu. Turklāt viņš ir ļoti labi informēts savas profesionālās darbības dēļ. Es neēdu desu.
Jautājums ir, vai svaigā gaļā ir jābūt "E", pat ja tā ir nekaitīga citronskābe?
Z.Y. Jā, katram ir atšķirīgs sortiments, daži piegādātāji ir atšķirīgi. Un uzcenojuma politika arī - Novusā zivis uz ledus nogulēs maksimums dienu, nevis kā Auchan nedēļu... Vismaz tā bija, kad mani par šo ļoti interesējos. Tagad es vienkārši dodos uz turieni, jo tas ir piecas minūtes no mājām.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Herakliona
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl