Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par LondonaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Londona
Draugi. Ukraiņu valoda ar biometriju. Es gribu lidot uz Lisabonu. Raiens Eirs. Lidojums pāri Londonas Stanstedai. Vai jums ir nepieciešama Apvienotās Karalistes vīza? Kas saskārās?
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Zinu, ka vīzas iegūšanai apdrošināšana nav nepieciešama (atšķirībā no Šengenas). Bet ko jūs varat sagaidīt, ja pēkšņi notiek "čo"? Vai ir kāda vienošanās starp Ukrainu un Apvienoto Karalisti šajā jautājumā? Ko tu iesaki?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Mums ir nepieciešams skaidrs, oficiāls teksts, lai saņemtu atļauju 24 stundu bezmaksas tranzītam ukraiņiem. Vēlams ukraiņu un angļu valodā. Dzirdēju, ka ir arī "stulbas" aviokompānijas, kuras par to nezina, spītīgi prasot pasē vīzu... Ierodos Lutonā, kur, šķiet, nav tranzīta zonas (Wizz air), un tad vēl viena biļete uz Marakešu (Ryanair). Jums ir jāspēlē droši un visi dokumenti ir pa rokai, jo bija gadījumi, ļoti nepatīkami, kad viņi tos neielika lidmašīnā ...
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai es varu doties uz Londonu ar derīgu Šengenas vīzu (atvēru tūrei uz Itāliju) ar auto caur Latviju?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Labdien! Es pirmo reizi dodos uz ārzemēm, proti, uz Londonu ar tūristu paketi. Pirms tam nekad nebiju bijusi ārzemēs. Vai var gadīties, ka man atteiks vīzu uz Lielbritāniju?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Es gribu doties pie drauga uz Londonu, pats dzīvoju Maskavā, bet Ukrainas pilsonība, man joprojām ir 16 gadi, pēc 3 mēnešiem ir 17, kas man būs vajadzīgs un cik tas viss maksās ???
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 22 atbildi
Kur un kā tās vest, ja visās ekskursijās nav iekļauts transports un vīza?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes