Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par LondonaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Londona
Meklēju līdzbraucējus kopīgām ekskursijām vai patstāvīgiem braucieniem pa valsti
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kam ir pieredze Anglijas Premjerlīgas spēļu apmeklēšanā? Kā ir ar biļetēm, vai var nopirkt kasēs, vai labāk rezervēt caur internetu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai kāds var pateikt, cik ilgi darbojas mūzikls "Operas spoks"? Ja es sākšu 2:30...
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Nedēļa oktobrī manā dzimšanas dienā.Ko jūs ieteiktu? Kur paēst lēti, ja naktsmītne atrodas netālu no Viktorijas stacijas? Kur svinēt savu dzimšanas dienu? Pompam nav nozīmes. Arī mazākumtautības.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Подскажите, пожалуйста, пользовался ли кто-то услугами человек в Лондоне, которого можно назвать персональный гид. Хотим небольшой кампашкой поехать в Лондон и ищем кого-то, кто смог на своем транспорте повозить нас по интересным местам - а не просто стандартным экскурсиям, помог с гостиницей и вообще показал город взглядом местного жителя. Спасибо.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sveiki, šovasar es došos mācīties uz Londonu. Man ir 20, bet kā es saprotu, es izrādos nepilngadīga? Vēlos uzzināt, kādi ierobežojumi mani sagaida? Piemēram, vai ir kāda laika barjera, pēc kuras nevar būt ārā? Nu un tā tālāk Mirkļi. Paldies )
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi