Jautājumi par TenerifeViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Tenerife
Kurš vasarā atpūtās Kanāriju salās?! Dalieties pieredzē
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
No Grankanārijas atbrauksim ar prāmi, šķiet uz Santakrusu. Izlidosimies pēc 5 dienām no TFS (Tenerifes dienvidiem). Vispirms gribam apskatīt salu, un tikai tad peldēties. Budžets ir ļoti ierobežots ;-)
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Vietnēs viņi raksta, ka bezmaksas autobuss kursē no viesnīcas uz Las Ameritas 3 reizes dienā - vai tā ir taisnība? cikos?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Iesaku klusu, klusu viesnīcu
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Labdien! Es lūdzu palīdzību, izvēloties viesnīcu Tenerifē Playa de las Americas rajonā. Divi pieaugušie un 12 gadus vecs pusaudzis plāno ceļojumu aprīļa sākumā. Gribētos sevi un bērnu atslābināties, lai nav galīgi garlaicīgi. Es gribētu 4 ne pārāk tālu no pludmales.. Kāds ir parastais laiks aprīļa sākumā? Vai ir iespējams ērti sauļoties un peldēties? Un vēl ..., varbūt varat pastāstīt par ekskursijām un aizraujošām vietām. Ko jūs varat apmeklēt salā? Jau iepriekš pateicos par palīdzību!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Dārgie kungi! Mūs vilināja ceļojums uz Tenerifi no Alfa LLC uz apartamentiem bez ēdināšanas, kamēr mūs brīdināja, ka jāņem līdzi 500 eiro depozīts par tehnikas lietošanu, tad saka, ka depozītu mums atdos reģistratūrā. pirms aizej. Viņi teica, ka tā dara vienmēr, bet es šaubījos Palīdziet ar padomu!
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 16 atbildes
Pēc šausmīgām un daudzpusīgām atsauksmēm par Tunisiju es biju sarūgtināts. Cilvēki man stāsta, kurā Tenerifes salas rajonā labāk atpūsties, vai augustā būs dārgas ekskursijas no Jekaterinburgas un kāds tajā laikā ir laiks un jūra, vētrains vai nē. Es gribu redzēt tirkīza okeānu un baltas smiltis. Kuras 4* viesnīcas ir labākas. Uz kādām ekskursijām doties kopā ar bērnu. Es vispār nezinu, kur iet, biju jau Krētā un Turcijā, gribu eksotiku, bet ne īpaši DĀRGU, Dominikānas Republika, strīdos, nevaru atļauties. Pateicos jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Augusta beigas ar bernu 1,9 menesi grasāmies braukt uz Tenerifi.Kādu viesnīcu izvēlēties,gribu rotaļu laukumu un baseinu un arī smilšu pludmali.Varbūt kāds zin ???
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cik daudz naudas dienā tiek iztērēts pārtikai?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Nevaram atrast jaunāko informāciju par Playa Honda.Pēdējās atsauksmes bija pirms vairākiem gadiem.Varbūt kāds zin kas tur tagad ir?Paldies.
viesnīcas teritorijā ir krieviski runājošs birojs laika daļu tirdzniecībai.diezgan agresīva šarazka.vai ir iespējams sasprindzināt viņus un sūtītājus SPB AZIMUT personā ierodoties Krievijā,kuces sabojāja visu brīvdienu.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai viesnīcas numuros ir gaisa kondicionieris?
Vai šī viesnīca ir piemērota 2,5 gadus vecam bērnam? Vai bez bērnu ēdienkartes ir kaut kas paredzēts bērniem? kā smilšu kaste vai rotaļu laukums...
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien.Mani sauc Kirils.Pirmo reizi dodamies atvaļinājumā uz Tenerifi septembrī ar diviem bērniem 3 un 6 gadi no Alfas pēc programmas.Uzņēmums dabūja divu nedēļu uzturēšanos un kaut kādu prezentāciju. Nav atsauksmju par šo viesnīcu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vēlos doties janvāra beigās uz 10 dienām ar diviem bērniem (vecākajam 2,8 gadi, jaunākajam 8 mēneši) un trīs pieaugušajiem.Uz kuru viesnīcu vislabāk braukt, lai tā būtu piemērota bērniem (ēdiens, baseins, rotaļu laukums) un pieaugušajiem vai bija ko darīt (sporta zāle, pirts), bet nebija ļoti dārgi?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kāda ir atšķirība starp parastajām viesnīcām un viesnīcām ar uzrakstu APT?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Ģimene, kurā ir 2 pieaugušie un 2 bērni vecumā no 15 un 8 gadiem. Datums no 27.10.11 līdz 06.11.11
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
kādi ir atpūtas nosacījumi
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kā ir ar virtuvi, vai iesakāt ģimenēm ar bērniem?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāstiet man, kur ir labāk apmesties un vairāk istabu Casa Ducales vai galvenajā ēkā? Hotel Baia Del Duke
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Vai nav par agru mazulim Kā iet ar zālēm salā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Labdien! Paldies par atsauksmēm!Sapratu, ka viesnīca nav slikta, bet jautājums paliek ar pludmali. Cilvēki, kuri ceļoja 2009. gadā, rakstīja, ka viņš vienkārši nebija viesnīcā. Sakiet, lūdzu, vai tas tika pabeigts 2010. gadā? Vai ir iespējams peldēties piekrastē netālu no viesnīcas? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
ar krievu animāciju un mazuļu klubu
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
ekskursijas izmaksas USD
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi