Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par TabaSaziņa un internets

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Taba
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Kurš paņēma līdzi klēpjdatoru? Kas notiek ar internetu? Viesnīcas vietne piedāvā Wi-Fi par 30 USD par nakti par numuru. Ļoti dārgs. Vai vestibilā ir bezmaksas? Visi sūdzas par mazo ātrumu, ka pat Skype nevar izmantot. Kā ar 3G savienojumu Tabā? Hurgadā nopirku Vodafone SIM karti, lielisks ātrums, viss lido un interneta piekļuves cenas mazas. Vai netālu no Eilatas, varbūt Izraēlas SIM karti ir vieglāk nopirkt?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Cik maksā vietējais telefona savienojums ar Krieviju Vai ir iespējams iegādāties SIM karti vai kā vislabāk?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
internets un wifi
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man darba vajadzībām jāizmanto internets. Kur ir lētākais savienojuma avots? Dzirdēju, ka Ēģiptē slikti kož odi. Kā ar to tikt galā? Kurā ēkā labāk izvēlēties istabu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Laba diena visiem! Vai varat man pateikt, vai viesnīcā ir bezmaksas (bezmaksas) interneta pieslēgums? Ja nē, cik tas maksā? Vai viesnīcā un numuros ir Wi-Fi?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Meklēju meiteni Katja ne viena, kura kaut ko zin lūdzu rakstiet
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
un par kādu samaksu?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Septembra sākumā mēs būsim kopā ar savu dēlu Marriot Taba Heights. Cik saprotu, Taba Heights rajonā var izstaigāt visu viesnīcu teritoriju. Vai kādam no viņiem vestibilā ir bezmaksas Wi-Fi? Un jautājums par ekskursiju uz Jordāniju: vai šķērsojot Jordānijas robežu varēs iebraukt vietējā BEZ MAKSAS (ja tāda ir)?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ja maksā, cik tas maksā?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Negadījums notika ar mikroautobusu (balts), ietriecās ratos ar ēzeli, izlauzās caur radiatoru un devās uz Hurgadas tirgu, ja atmiņa neviļ
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Tu pa ceļam atpūties tajā pašā laikā un viņi nokļuva avārijā, nu atrakstieties, ļoti vajag, ar ko viņa bija, varbūt pat nofotografēties, būšu ļoti pateicīgs
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai šeit ir pieejams Wi-Fi? Ja maksā, cik tas ir? Kā ar ātrumu?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Tici man tiešām ir jāzina vismaz kaut kas par viņiem!Bet vairāk par viņu dj Mero .......lūdzu ja kāds zin vismaz kaut ko neignorējiet!Man būs visu atlikušo mūžu !!!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pēc mana darba rakstura man ir nepieciešama piekļuve internetam, sakiet, kas ir izdevīgāk, viesnīcas Wi-Fi vai nopirkt karti no vietējā operatora, vai ir 3G?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pastāsti man, cik maksā sarunas minūte ar Krievijas mobilajiem tīkliem, zvanot no vietējo operatoru SIM kartes (Ēģipte). Pateicos jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es nevaru izlemt, vai man to ņemt vai nē
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāstiet, kurš izmantoja mobilos sakarus un/vai internetu (pieņemu, ka jābūt WiFi) viesnīcā Hyatt - kvalitāte/cenas?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi