Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par TabaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Taba
Sveiki! Pastāsti man, kā nokļūt no Tabas uz Telavivu, mums jātiek pie ārsta, tāpēc gribējām apvienot atvaļinājumu Tabā ar Telavivas apmeklējumu. Cik maksās taksometrs? es un mazulis
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Es pārskatīju virkni vietņu, kaut kur viņi raksta, kas viņiem ir, kaut kur nē. Es gribēju zināt precīzu atbildi
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, kur svētkos nevar smēķēt?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vai tiešām šajā viesnīcā ir tik garlaicīgi? Viņi saka, ka ir dzīvā mūzika, diskotēka. Un par alkoholu.Vai VISI pasniedz kokteiļus,viskiju,konjaku,vai tas viss ir jāpērk?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
а если нету то сколько стоит заказать
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Lūdzu, atbildiet uz diviem jautājumiem: 1. Vai ir tenisa korts 2. Cik maksā ekskursija uz Izraēlu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es vēlētos uzzināt vairāk par šo
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki lidostas transfērs uz Tabu (Hiltonu) ļoti ilgi, vai kāds brauca ar taksi?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
plānojam braukt, bet ir daudz negatīvisma, saka, ka ir mainījies īpašnieks un viesnīca kļuvusi daudz sliktāka, nekādi neatbilst. 5 zvaigznes
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, informāciju par restorānu viesnīcā, kuri ir maksas un kuri ne?Un vai a la carte restorānus ir iespējams apmeklēt vienu reizi bez maksas?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kā nokļūt pastaigā uz Eilatu (muitas nokārtošana, kā nokļūt pilsētā, kādi dokumenti nepieciešami, ko apmeklēt)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
kā uzvesties, ja personāls uzvedas izaicinoši
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
Sakiet lūdzu, vai šajā viesnīcā ir diskotēka un vai mani interesē vai ir bērnu animācijas un vakara šovi?Paldies par atbildi.
Interesē, vai ir iespējams izmantot blakus esošās Hilton viesnīcas rotaļu laukumu, šūpuļtīklus, diskotēku, peldbaseinu vai vienkārši pastaigāties pa šīs viesnīcas teritoriju? Ja iespējams, vai tas ir bez maksas?
Braucam uz Hyatt janvāra beigās, vienā no atsauksmēm lasīju, ka pusdienās un vakariņās vīns un alus, viena glāze rokā, bet atkārtojumu skaits nav ierobežots.Vai tā ir patiesība?Un kāds ir aptuvenais kokteiļu izmaksas viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Viesnīcas mājaslapā teikts, ka sistēmā "Viss" papildus galvenajam restorānam ir iekļautas 1 vakariņas katrā maksas restorānā, zemūdens tūre, 1 friziera apmeklējums un 1 ķīmiskā tīrīšana. Vai tiešām?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Mani interesē āra baseins. Mēs plānojam ceļojumu uz janvāri. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Mani interesē dzeramais ūdens AI pansionātā. Vai ir iespējams bez problēmām iegūt pareizo summu. Cik saprotu, no dzesētājiem te nav ne smakas. Kā šī problēma tiek atrisināta?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Cienījamie eksperti! Pastāstiet man optimālāko pārtikas veidu Bali un cik maksā ūdens pudelēs Cik tas maksās, ja ēdat vietējās kafejnīcās? Gribam paņemt tikai brokastis.Vai nemirsim badā? Tas pats jautājums par Šrilanku. Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
lūdzu, pastāstiet man, cik maksā doties uz Jeruzalemi diviem no Tabas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Vai, izvēloties viesnīcu, jāpievērš uzmanība maksas/bezmaksas A la carte restorānu esamībai/neesamībai? Vai tiem ir jēga?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Ne jau naudas izpratnē - bet pārvākšanās organizēšanā - vai ir iespējams pusdienot citā viesnīcā, ja dzīvojam 4* pēc sistēmas VISU? Kaut kas sasprindzina 1,5 km pirms pusdienām un pēc... Vai arī pludmalē var kaut ko uzkost? Svaigi atpūties - padalies ar info!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Braucam uz šo viesnīcu.Rīt izbraucam.Domājam ņemt portatīvo datoru vai nē.Un ejam zināt Wi-Fi.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Izlasot padomu, sapratu, ka telpa ir jānodod pirms 12-00, jāatstāj mantas reģistratūrā, un var doties pastaigā. Jautājums - vai pēc izrakstīšanās laika var kaut ko ēst un dzert, vai var paņemt līdzi pludmales dvieli? Jā, mums ir viss iekļauts. Lasīju, ka citās viesnīcās rokassprādzes neņem un var pusdienot, bet šeit sistēma ir ar čeku parakstīšanu. Ja kāds ir saskāries ar šo problēmu, lūdzu, sazinieties.
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Aprīļa sākumā dosimies atpūsties Movenpikā. Kurš atbildēs - vai viesnīca darbojas tr. zāle. Vai ir pirts, kvalitāte un cik maksā? PALDIES!!!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs ar sievu dosimies uz Movenpick 11.03. ,varbūt ir ceļabiedri.Izbraukšana no Kijevas.Jautājums zinošajiem,lasīju ka Wi-Fi ņem istabā.Vai tas ir maksas pakalpojums?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Tas ir norādīts viesnīcas vietnē, taču nevienā no fotogrāfijām tas nav redzams...
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Мы любители поспать) Подскажите, помимо завтрака в основном ресторане, есть ли утренние закуски в барах отеля. Если да, то в каких и в какое время? Буду благодарна за любую информацию!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Vai ir wi-fi un tarifi. Un kā ir ar izrakstīšanos - rokassprādzes ir noņemtas vai kā? Un tā ir taisnība .. ka saldējums ir dārgs?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Parādīt vairāk »