Jautājumi par PrāgaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Prāga
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Cienījamie tūristi!! Pastāstiet man, lūdzu, kur Prāgas centrā doties uz pienācīgu krogu. Nogaršojiet īstu čehu alu. Ne jau tūristiem domātā, bet ko izmanto paši vietējie iedzīvotāji.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
piemineklis kam pie merlin hotel
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mani dārgie tūristi, liels paldies par palīdzību, ko jūs man sniedzāt ar visiem jūsu pūliņiem pirms ceļojuma uz Prāgu. Jūsu atbildes man ļoti palīdzēja. Tagad manai draudzenei ir vajadzīga palīdzība.Visu, ko uzzināju, es viņai izstāstīšu un visu iedošu. Vienīgais, ar ko es nevaru jums palīdzēt, ir labākais veids, kā nokļūt no viesnīcas Adeba līdz Vāclava laukumam. Viesnīca atrodas Karlīnas rajonā, manā Kritsikova ielā. Ja kāds kaut ko zina, lūdzu palīdziet, būšu ļoti pateicīgs. Paldies Alīna.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kurš svinēja Jauno gadu Prāgā? Kur ir vislabākā vieta, kur to darīt? Laukumā starp masām vai pie iepriekš rezervēta galdiņa restorānā? Paldies visiem par atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dodamies ar vīru septembra sākumā uz nedēļas nogali Prāgā pastaigāties .. ko noteikti vajadzētu redzēt? Bez tilta?
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
Labdien. Interesē šādi jautājumi: 1. Kur īsti ir valūtas maiņas punkts ar arābiem pie Prāgas muzeja? 2. Kur es varu iegūt (lejupielādēt/iegādāties) detalizētu Prāgas karti? 3. Kur ir labākā vieta, kur paēst Prāgā? 4. Kur Prāgā atrodas autoosta? 5. Kas Tev pašam jāredz Prāgā 2 dienu laikā? 6. Kādi laikapstākļi ir septembra otrajā pusē? 7. Kur ir vislabākā vieta, kur ēst Prāgas kūku? =) 8. Ko jūs vispār iesakāt))) Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Citu dienu lidoju uz Prāgu.Ir par vēlu atteikties no ceļojuma,gribu zināt vai Prāgā ir ekskursijas.Gar Vltavu un Karlovi Vari federālās tūrisma aģentūras mājaslapā aizliegumu šim nav valsts, kas ir dīvaini. Kā būt un ko darīt?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
vai jūlijā ir atlaides?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, kas februārī bija Prāgā. Kā tur? kas interesants? pastāsti man, ko vari
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Pirmo reizi braucu uz Prāgu uz Jauno gadu ar nakšņošanu šajā viesnīcā. Visas atsauksmes par viņu ir vecas. Vai kāds tur nesen ir uzturējies? Pastāsti man, kā ir tagad, ēdiens, darbinieki, atpūta? Es eju viens. Kur var svinēt Jauno gadu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Laba diena visiem. Lidojam uz Prāgu. Ierodamies 7 no rīta, reģistrēšanās viesnīcā 12. Vai kāds ir saskāries ar šādu situāciju? Jūs nevarat staigāt pa Prāgu piecas stundas no rīta. Vai ir kāds veids, kā nokļūt viesnīcā tik agri?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Mēs ar draudzeni dodamies Čehijas mozaīkas tūrē, 31. decembrī esam Prāgā. Vai mums vajadzētu pasūtīt Jaungada vakariņas viesnīcā vai labāk izvēlēties svinību programmu. Kā tur notiek Jaungada svinības?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Labdien visiem) Nestandarta jautājums - vai ir iespējams apmeklēt normālu pludmali pilsētā un cik tas maksās?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kā nokļūt tornī no centra (Kārlza tilts)
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
aprīļa beigās dosimies uz Prāgu uz 6 dienām.Gribu zināt kur vakarā var iet uz diskotēkām,bāriem,klubiem!Pa dienu ekskursijās,vakarā izklaidēties!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Mums ir vajadzīga Krievijā pieņemta virtuve (gaļa, kartupeļi, pelmeņi utt.) un lēta
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāstiet man, lūdzu, dažas jautras vietas Prāgā, kur tiešām var labi pavadīt Vecgada vakaru. Es dodos ar savu draudzeni uz Jaungada brīvdienām. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai tiešām sāls alas apmeklējums un citas līdzīgas procedūras viesnīcā ir bez maksas?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
1. Ekskursija kājām "Prāgas maģija un mistika". Papildus maksa 2. Pastaigas ekskursija ar laivu kruīzu pa Vltavu "Prāgas leģendas" 3. Pastaigas tūre "Alus tūre Prāgā" 4.Ekskursija ar autobusu "Morāvijas pērles": Morāvijas karsts un Pernšteinas pilsēta 5. Ekskursija ar autobusu "Ceļojums uz Dienvidbohēmiju": Glubokas pie Vltavas pils un Česki Krumlovas pilsēta 6. Autobusa tūre uz Vīni 7. Autobusa tūre Karlovi Varos 8. Autobusa ekskursija uz Drēzdeni 9. Ekskursija kājām "Daudzas Prāgas sejas": Višerada, Petriņa, pils "Troja" 10.Ekskursija ar autobusu "Deteņices muiža: pils un viduslaiku alus darītava", t.sk. pils apskate, alus darītava, alus degustācija, vakariņas tavernas restorānā P/S Ar mežoni nebrauksim, diemžēl, tāpēc gribētos visu padarīt pēc iespējas interesantāku. Palīdziet :)
14 gadiem atpakaļ  •  19 abonenti 22 atbildi
Es domāju, ka labāk ir maksāt par vakariņām ekskursijā (70 eiro par 6 vakariņām viesnīcā) vai arī labāk doties uz kafejnīcu un izmēģināt vietējo virtuvi.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Через пару дней нужна будет машинка на прокат. Главные условия, чтобы не дорого, на автомате с навигатором и не рухлядь. Посоветовали автопрокат Devicars (www.devicars.com). Мол, там дешево и вообще хорошие условия. Может кто поделится еще какими-нить достойными вариантами? Чтобы было из чего выбрать...
14 gadiem atpakaļ  •  15 abonenti 22 atbildi
Lūdzu, iesakiet labas vietas, kur var garšīgi paēst, iedzert alu, bet kur tieši brauc čehi, nevis tūristu pūļi, kur sajust čehu virtuves autentiskumu un čehu atmosfēru. Būtu ļoti interesanti dzirdēt to cilvēku viedokli, kuri dzīvo Prāgā vai bieži tur brauc.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai man jāņem līdzi klēpjdators!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Dodamies autobusa tūrē uz Prāgu. Rezervētas vietas salona priekšā. Nekad iepriekš ar mūsu tūroperatoriem ar autobusu nebiju braucis, esmu tikai lidojis. Un ekskursijās pa citām valstīm salona pirmajās vietās vienmēr ir labs pārskats, un man ļoti patika sēdēt priekšā. Jautājums - 1., 2. vieta aiz šofera - vai nedarbosies, ka mans jaukais skatiens guļ viņam uz muguras un es neko neredzēšu? Un kur tu liec kājas? Un tad jūs lasāt atsauksmes, kā tūristi sūdzas ... Kas brauca ar "Accord-tour" autobusiem, atbildiet ?!
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
vai tur var smēķēt
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es ļoti sen biju Prāgā, papildus ekskursiju programmai apmeklēju divas kafejnīcas: 1. "Alus darītāju māja" 2. "pie Fleka" šogad braucu ar vīru atvaļinājumā un ļoti gribēju viņu uz turieni aizvest, bet aizmirsu, kur tas ir. Lūdzu palīdzi man! Paldies par palīdzību!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »