Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par PrāgaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Prāga
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Rezervēts caur Booking. Vairāk kā 2 mēneši pirms ceļojuma. Bet saimnieks jau prasa samaksu par uzkopšanu (tā ir norādīta rezervācijā, bet nav iekļauta cenā). Vai ir likumīgi sūtīt uz mežu un maksāt par norēķināšanos / patiesībā? Tas ir vienkārši stulbi, ka šī nauda nekur nepazudīs, jo tā nav maksājama. Un vai vispār ir likumīgi atteikt uzkopšanu viesnīcās?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Laba diena! No 11.09.2013 dosimies apmeklēt Prāgu un paliksim tur nedēļu. Kāpēc ņemt skaistu, jaunu kažoku ar trīs ceturtdaļas piedurknēm (ir gaišs) vai rudens jaku?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki! Būsim Prāgā 4 dienas, palīdziet izvēlēties viesnīcu no piedāvātajām: PRAGUE CENTRE 3 *, PRAGUE CENTRE PLAZA 3 *, IBIS PRAHA WANCESLAS SQUARE, CHARLES CENTRAL, RUBICON OLD TOWN , ABE, ABRI, ALTON, BERANEK. PALDIES!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
novembrī braucam uz Čehiju, plānojam apmeklēt nacionālo muzeju, zoodārzu, plus ekskursijas uz Bavāriju (apskatīt pilis), uz Cesky Krumlov, krogiem, protams restorāniem. jautājums ir nākamais. Meitenes, kas tur bija, vai ir kāds apģērba veids ekskursijām uz pilīm? viņi runā ar laikapstākļiem Čehijā novembrī, cik paveicies, ko ņemt līdzi no drēbēm? ko tu paņēmi? Kaut kur lasīju, ka dažos krogos ir ļoti auksti. Vai man vajadzētu paņemt vieglu vakarkleitu? (piemēram, uz restorānu, ja tur ir silts) Esmu apjukusi ... Es nevēlos vilkt līdzi visu garderobi ... ps Apģērbu pirkšana Čehijā nav iespējama.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 20 atbildes
Braucu uz Prāgu uz maija brīvdienām, uz 10 dienām.Negribu braukt uz viesnīcu. Vai varat ieteikt kādu uzticamu uzņēmumu, kas īrē dzīvokļus centrā? Nedrīkst mest!
Uz Prāgu braucam pirmo reizi. Sakiet, jums vajag viesnīcu gulēšanai un atpūtai, tuvāk dzelzceļa stacijai un transportam. No lētas - Libuse, Pension Fox, Akat Pension, Europe Pension, Jasmin - kurā palikt? Būšu ļoti pateicīgs visiem, kas atsaucās.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
Sakiet, lūdzu, kur Prāgā labāk izvēlēties viesnīcu: uz Kārļa tilta vai Vecpilsētas laukumā? Vēlamies apmeklēt pēc iespējas vairāk apskates vietu, lai viss būtu pastaigas attālumā. Uzturamies 4 dienas. Lūdzu, sniedziet padomu par labu viesnīcu izvēli, 4 *. Ar cieņu Nadežda
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
!!!!!!!!!!
Kas bija šajā viesnīcā,padalieties ar iespaidiem,nopirku ekskursiju uz šo viesnīcu.Kā ātri un nenokavēt,lai no turienes nokļūtu līdz Pulvertornim,cik laika rēķināt vai var arī laicīgi nostaigāt.Maršruts tramvajs un autobuss,kas tur iet nummurs.Par šo viesnīcu raksta daudz absurdu lietu.Vai istabā ir tējkanna.Un vēl par cigaretēm,vai istabā var smēķēt vai ir kāda vieta.Paldies visiem, kas atbild.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Interesē par autostāvvietas pieejamību šajā viesnīcā, ja par to ir jāmaksā, kādas ir izmaksas.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Septembrī mēs visi četri dosimies uz Prāgu. Mans vīrs un es un viņa vecāki. Ja mēs ar vīru brauktu kopā, izvēle būtu vieglāka, citādi... Vīra mamma pirmo reizi brauc uz ārzemēm, negribu, lai ikdienas problēmas sabojā pārējo. Viesnīcām jābūt tīrām, klusām, brokastīm. Vēlams netālu no restorāna un sabiedriskā transporta pieturas. Un tomēr, vai Prāgā ir kādi svētki septembra vidū vai beigās? Kur tu tās ņemtu?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Labdien. Par atpūtu Prāgā lūdzu padomu pieredzējušiem un amatieriem. Pirmkārt, mani interesē biļetes cena un noderīgi padomi par braucienu ar vilcienu no Kijevas uz Prāgu. Es nevaru precīzi atrast Kijeva-Prāgas biļešu cenu. Ukrzaliznicā viņi precīzi nesaka, katrs nosauc citu cenu ... Otrkārt, naktsmītnes, normālas, budžeta iespējas. Mēs neesam izvēlīgi, mums būtu kur nakšņot))) Bet netālu no centra.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Viesnīca vismaz 3 zvaigznes
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
nepieciešams padoms par viesnīcu VENĒZIJAS OLD TOWN
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
ko ņemt no drēbēm?ēdam jūnija beigās autobusa tūrē
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sveiki! Gribam ar sievu lidot uz Prāgu uz 4 dienām. Pirms tam viņi ne reizi nebija bijuši Čehijā. Lūdzu, norādiet viesnīcu, kas nav zemāka par 4 zvaigznēm, atrašanās centrā, lai tā neatrastos ļoti tālu no metro un no apskates objektiem. Cena: par 4 dienām ne vairāk kā 15-18K rubļi. Esmu pabāzusi pirmo, kas uznāca, šķiet, ka nekas...gaidu atbildes! Paldies html
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kas apmeklēja Accord tūri? Pastāstiet man, kurās viesnīcās viņi apmetas?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Pastāsti man lūdzu!Ko ņemt līdzi uz Prāgu ???ēst 5.maijā)Vai tur ir karsti šajā laikā?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Sveiki! Maija beigās dosimies uz Prāgu. Pastāsti man, ko ņemt līdzi???? Kāds tur ir laiks?????
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
Pastāstiet man, lūdzu, kādu viesnīcu Prāgā ar ūdens atrakciju parku. Bijām 7 reizes Ramada Resort Aquaworld Budapest 4*+ (Budapešta). Tagad gribam tādu viesnīcu Prāgā.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
ceļojumam jārezervē viesnīca: 1 istaba diviem
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kādu normālu viesnīcu Prāgā Pēc kā vadīties, izvēloties viesnīcu? Vai ir vērts doties uz Prāgu oktobra vidū?
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
divvietīgs numurs, standarta numurs
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »