Jautājumi par Aija NapaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Aija Napa
Labdien!Šajā viesnīcā reģistrēsimies 12.10.18 ar mazu bērnu. Sakiet, lūdzu, vai istabās ir bērnu gultiņa, tējkanna un ledusskapis? Vai arī tas ir papildus. maksa?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kas jums jāņem līdzi un ko jūsu viesnīca nodrošinās bez maksas? -gludeklis -fēns -dvieļi -trauki -gultas veļa vai tas viss ir nodrošināts jūsu viesnīcā vai jāņem līdzi?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien! Sakiet, lūdzu, vai istabās ir fēns? Tas ir pieejams bez maksas vai par papildu samaksu. maksa?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es dodos atpūsties kopā ar bērnu. Un es gribētu zināt, cik daudz naudas ņemt līdzi? Kādas ekskursijas un vietas var apmeklēt? Pateicos jau iepriekš))
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet man, kā jūs varat paņemt līdzi saliekamo pludmales lietussargu lidmašīnā. Aviokompānijas vietnē kaut kas nav skaidrs, piemēram, ir pamata bagāža, rokas bagāža un lietussargs. Kā tas tiek ņemts vērā, par papildus samaksu?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Nopirkām ekskursiju uz Margadinu. Viņi piedāvāja piebūves ēku un piebūves istabu. Un galvenajā ēkā cena par istabu ir par 7000 vairāk nekā pielikumā. Bet nevienā vietā nav piebūves ēkas un piebūves telpas fotoattēla. Braucu ceļot ar bērnu un gribu labus apstākļus.Kāpēc nav foto? Varbūt ir slikti apstākļi? pasts karpovich66@mail.ru
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš jums pastāstīs par standarta numuriem? Viesnīcā mums teica, ka viņiem nav virtuves. Vai ir vismaz elektriskā tējkanna un mini ledusskapis?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
MĒS DOMĀM UZ 8-9 NAKTĪM.VAI VIENMĒR VARAT APRĒĶINĀT EKSCERES IZMAKSAS? VAI VIESNĪCĀ IR VISS IEKĻAUTS?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
1.oktobrī dodamies medusmēneša ceļojumā uz 10 dienām, negribētos vilties.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
ļoti nepieciešams)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki, lūdzu palīdziet, es nevaru izvēlēties viesnīcu, es, mans vīrs un meita (5 gadi) jūlijā dosimies uz Ayia Napa. Viesnīcas Nelia Gardens, Limanaki Beach, Christofinia palīdz, kura viesnīca ir labāka. Un es joprojām nevaru atrast nevienu atsauksmi par Nelia Gardens. Un kur Napā ar bērnu pastaigāties un vai tur ir rotaļu laukumi? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāstiet, kuras ekskursijas labāk doties: Ziemeļkipra - Kirēnija vai Famagusta. Joprojām interesē laikapstākļi, kāda ir gaisa un jūras temperatūra, vai ir ļoti karsts?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki visiem! Pastāstiet, lūdzu, kur labāk doties uz Kipru, lai atpūstos divi pieaugušie un 9 gadus vecs bērns. Viesnīca ēdināšanas ziņā laba, bet pludmale akmeņaina, raksta, ka otrā pusē ir līcis ar smilšu pludmali. Domājam, varbūt doties uz Protarasu, kuru viesnīcu ar labu ēdienu un pludmali jūs ieteiktu. Paldies visiem
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Dodamies pie diviem pieaugušajiem un 9 gadus veca bērna. No Bibilio Globus izvēlējāmies viesnīcu Ayia Napa CALLISTO HOLIDAY VILLAGE 4 *.Ekskursija maksā atlaidi no ceļojumu aģentūras 144 tr. trim, viss iekļauts uz 15 dienām 14 naktīm no Jekaterinburgas. Viesnīcai ir divas pludmales: viena akmeņaina, otra smilšaina līča formā. Ēdīsim no 25. jūlija līdz 8. augustam. Bet tagad pārdomājām un nolēmām varbūt izvēlēties Protaras pilsētiņu. Vai tur ir labākas pludmales, lūdzu, iesakiet kādu labu viesnīcu Protarasā????
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki. Mani sauc Svetlana. Mēs plānojam doties uz šo viesnīcu: es, mana mamma un meita 9 gadi. Mēs iegādājāmies agrās rezervācijas ceļojumu jūlija beigām. Pirmkārt, mani interesē ēdiens: vai tas ir pikants vai nē, kādi dzērieni, sulas, augļi, gaļas ēdieni, dārzeņi ir iekļauti viss iekļauts sistēmā. Vai ir animācija un krieviski runājošs personāls. Mums būs studijas istaba ar sānu skatu uz jūru,kāda ir istaba.Man arī ļoti interesē pludmale,kas ir Sandy Bay,cik tālu jābrauc no viesnīcas,vai līcī ir ļoti sekls. Vai ir tālu jāiet no lidostas. Cik maksā sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē. Esam jau bijuši Krētā Gouves pilsētiņā un Turcijā Alanjā, tāpēc nolēmām iekarot Kipru. Kādas ir labākās ekskursijas? Pateicos jau iepriekš Slēpt
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kuru viesnīcu labāk izvēlēties? Mēs ceļojam ar draugu. Interesē jauniešu atpūta. Saprotu, ka pašā viesnīcā tas nebūs, jātiek ārā uz centru, bet gribētos nemaz nevilties. Pēc cenu kategorijām un vaučeru pieejamības vēlamajiem datumiem izvēlos starp - Marina 3*, Florida Beach 4* un Freij Resort 4*. Priecāšos par jebkādiem komentāriem. Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Ceļojums bija nāve! a:1:{i:0;s:30:"Grecian Bay 5*, Kipra, Agianapa";} Viņš sapņoja doties atvaļinājumā, viņa māte vēlējās savam dēlam izvēlēties labāko. Bet tikai, viesnīca tika sadalīta savādāk, stikla gabals sagriež zēnu un viņš atgriežas mājās cinka zārkā. Kurš vainīgs? Vai viesnīcai nav jārūpējas par savas viesnīcas drošību, vai stikliem, kas veido sienas, durvis, nevajadzētu rūdīt? Vai arī viņiem vajadzētu nogalināt pie mazākā pieskāriena. Kur ir taisnība?
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 42 atbildi
Vai ir iespējams nomainīt vakariņas pret pusdienām? Kur lētāk nopirkt ūdeni un pārtiku? Vai tuvumā ir tirgus? Un uz kādiem restorāniem iesakāt doties Aijanapā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, vai viesnīcā Atlantic Ainias vai tuvākajās viesnīcās ir pieejams bērnu ratiņu nomas pakalpojums
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kungi, pieredzējuši, Kipras mīļotāji, mums vajadzīga jūsu palīdzība viesnīcas izvēlē... Man galva griežas no informācijas, bet jums joprojām ir jāizvēlas... Faros Hotel vai Okeanos Beach ??? Varbūt kāds šajās viesnīcās atpūtās un tiešām visu var izstāstīt +/-? Jau iepriekš paldies par palīdzību!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties kādu no šīm viesnīcām. Mēs esam divas ģimenes ar bērniem vecumā no 11 un 5 gadiem
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Brīvdienām ar bērnu 1 gads 9 mēneši. kura ir labākā viesnīca, kur palikt? Cik daudz ADAMS pludmale ir zemāka par Nissi pludmali? Kā ir ar ēdienu, teritoriju, rotaļu laukumu? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es nevaru atrast ekskursijas izmaksas uz šo viesnīcu martam-aprīlim, 7 naktis, 2 pieaugušie un bērns 11 gadus vecs. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
Lasīju daudz atsauksmju par šo pludmali, līdz izveidojās tāda aina: skaistākā pludmale piekrastē, bet arī vispilnīgākā un netīrākā. Turklāt labi atsaucās tuvumā dzīvojošie, un tie, kas atradās Aijanapas centrā un nogāja 2,5 km, neko īpaši skaistu tajā nesaskatīja. Sakiet, vai ir vērts izvēlēties dārgāku viesnīcu tikai Nissi tuvuma dēļ? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Atlantic Sancta Napa vai New Famagusta - pēc atsauksmēm abas viesnīcas ir labas. Sakiet man, cilvēki, kam dot priekšroku.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Parādīt vairāk »