Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par HainanCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Hainan
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes
Pastāsti man, ko darīt, pirmo reizi ir nesakritība ar ekskursiju un patiesībā man ir. Gaisa pārvadātājs atcēla lidojumu no pulksten 17.40. 10.40 nākamajā dienā. Ko tūroperators man teica divas dienas pirms izlidošanas par šīm izmaiņām, lai gan informācija viņiem piederēja 3 nedēļas. Laiks tika paziņots mutiski, līgumā nebija noteikts (agrā rezervācija 3 mēnešus iepriekš). Izrādās, ka zaudējam 1,5 dienas, iereģistrējamies viesnīcā ap 4:00, esam iekārtojušies pēc aprēķiniem un tūristu atsauksmēm agrāk par šo pašu lidojumu.Tūrisma operators sāka man iestāstīt, ka 04:00 tiek uzskatīts par nakti. .. Viņi teica, ka, ja viņi veic pārrēķinu, šī rīcības brīvība. Tad nevarēsim reģistrēties ātrāk par 12 dienām ar 2,5 gadus vecu mazuli. Nepatīkami apzināties, ka diena tika atņemta + agrā izbraukšana arī ir mīnuss.Padalieties pieredzē, kā pareizi būt un rīkoties. Paldies
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
atpūtos Hainaņas salā viss bija kārtībā līdz bijām spiesti pievienoties oāzes visu sezonu klubam, parakstot līgumu tika solīts daudz, bet pēc tam, kad izrādījās, ka viss teiktais un neizrunātais neattiecas uz lietu, kā vienlaikus atdot pirmo iemaksu (3150 eiro), uzņēmuma pārstāvji zvana katru dienu ar lūgumu samaksāt atlikušo summu (14 773 eiro), lai turpmāk pārdotu dalību un atgrieztu savu naudu. Cilvēki man saka, ko darīt???
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vēlos uzzināt, cik uzticama ir šī viesnīca, kā viņi izturas pret tūristiem?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes