Jautājumi par NesebāraVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Nesebāra
Mēs ar vīru dodamies uz Nesebāru, uz viesnīcu bez ēdienreizēm. Pastāsti man, kur var paēst garšīgi un lēti. Gribētos nogaršot vietējos ēdienus.Un cik man vajadzētu paņemt diviem uz 12 dienām?
8 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 19 atbildes
Atceros "Pomorie", "Sunny Beach". Vai tagad tādas pastāv, cik maksā, kur izdevīgāk pirkt? Kādus citus stipros dzērienus jūs ieteiktu?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Es dzirdēju, ka Nesebārā ir daudz klusu un lētu kafejnīcu, kur var lēti un garšīgi paēst, vai kāds var ieteikt dažas šādas iestādes? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, Dienvidu krasta rajonā ir kafejnīca ar bērnu ēdienkarti. Vai vismaz kafejnīca, kur pirmo reizi var apēst ierasto buljonu vai boršču. Pērn pēc trīs dienu atpūtas bērns kategoriski atteicās ēst zupas kūku un krēmzupas.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kopš jūnija ceļoju kopā ar meitu. Vai varat pateikt, vai viesnīcā ir bērnu istaba/klubs?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
vai ir iespējams paēst kaut kur pludmalē.un ja ņem pārtiku visai dienai:vai ir ēdiens maiņās.kāds ir ēdienreižu grafiks Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Sakiet, ēdināšana viesnīcās uz maiņām?Ja kavēsimies, pabaros?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Mēs rezervējām augustam, visi padomi, kā izvairīties no problēmām ar brokastīm, gultas veļas maiņu utt.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
kur var pastaigāties ārpus pludmales.vai ir promenāde.vai viņi staigā pa pilsētu.kādas ekskursijas un vai tās ir dārgas.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kā notiek izklaide bērniem?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
2012. gada martā es ierados Nesebārā uz 3 mēnešiem. Vai jūsu viesnīcā-restorānā ir iespējams saņemt ēdināšanu (pusdienas)? Kādi ir nosacījumi? Paldies. Anatolijs. laf@e-apollo.lv
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Vēlos uzzināt vietas, kur var paēst gardas pusdienas un vakariņas)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai tas ir tālu Nesebārā no Orfeja līdz vecpilsētai?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki, gribu zināt, kādu ēdienu pasniedz viesnīcā Marina Palace, tikko mājaslapā www.vkotravel.com raksta, ka viss ir iekļauts, tas ir, ir brokastis, pusdienas un vakariņas, cik es saprotu? Un citās vietnēs viņi raksta, ka vienas brokastis vai brokastis (zviedru galds). Lūdzu, palīdziet man to noskaidrot. Kas ceļoja un atradās šajā viesnīcā, atbildiet! šeit ir mans pasts ak8091@rambler.ru Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
gribam izveleties viesnicu lai nav dārga un laba.netaisimies tur dienām sēdēt..tikai nakšņot un labi nomazgāties un +brokastis.Un ja varat pateikt lētas,labas kafejnīcas un restorāni priekš pusdienas un vakariņas
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Cik laba ir tuvākā pludmale?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai šajā viesnīcā ir iespējams paņemt divvietīgu numuru tikai ar brokastīm? Gribam braukt no 10.09.10-17.09.10.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Ceļoju viena ar bērnu.Būsim Ravdā,viesnīcā-tikai brokastis. Kur ciematā var paēst lētas un normālas pusdienas, vakariņas? Vai tur ir lielveikals un ja ir, tad kurā ielā?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 10 atbildes
Es gribētu apmeklēt Stambulu
15 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 16 atbildes
Cik tālu no jūras atrodas viesnīca? Kāds ir ēdināšanas veids viesnīcā? Vai ir iespējams rezervēt vienvietīgu istabu?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Kafejnīcu cenas
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
lidojam no 20.06 uz 15 dienām ar brokastīm
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes