Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par NesebāraValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Nesebāra
Kā es saprotu, dzelzceļa stacija atrodas blakus mašīnai.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš var skaidri aprakstīt maršrutu līdz Bulgārijas robežai no Kijevas?! Būšu ļoti pateicīgs. Un vai man vajag mainīt viņu "tiesības" uz Eiropas standartu?!
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 24 atbildi
Kāda ir cena šajā viesnīcā trīsvietīgajam numuram un kā to rezervēt šī gada augustam? Paldies par atbildi!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Kas ir labāk: rezervējiet viesnīcu un brauciet tikai ar tūrisma operatoru, vai uzreiz iegādājieties ceļojumu + izmitināšanu
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
pāris ar maziem bērniem (3 gadi un 10 mēneši), vēlamies tur īrēt dzīvokli, jo bērni paši var gatavot.kā sazināties, dabūt ielūgumu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Plānojam patstāvīgu atvaļinājumu Neseborā, sakiet vai mums pietiek ar diviem tūkstošiem dolāru uz 10 dienām, ieskaitot lidojumus, vīzas, nakšņošanu, ēdināšanu diviem, lidojums no Krievijas Jau iepriekš paldies visiem, kas man pastāstīs.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Vai māmiņai ar bērnu pietiek ar 100 eiro dienā, neskaitot mājokli? Programmā: jūra - ekskursijas - bērnu izklaide - ēdiens. Un kā nokļūt Nesebārā no Sofijas? (jums tiešām vispirms ir jādodas uz turieni)
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes