Jautājumi par Svētais Konstantīns un HelēnaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Svētais Konstantīns un Helēna
Sakiet, lūdzu, vai pašā pilsētā ir liels lielveikals. Vai ir kāda kulinārija? Kur var dabūt lētus dzērienus?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kurš nesen ir bijis Svētajā Konstantīnā, kuros restorānos gatavo garšīgus ēdienus un par saprātīgām cenām. Restorānos šajā kūrortā neesam bijuši sen.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Fotoattēlā redzamas kāpnes uz ēdamistabu, kā atsevišķā ēkā, bet kā tad īsti ir? Kādas uzkodas ir iespējamas teritorijā (ieskaitot saldējumu) All Inclusive Premium sistēmā un kur tieši tā atrodas?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, pagājušajā gadā mēs atpūtāmies Greenway klubā, un tur bija brīnišķīgs masieris - Dimčo Dimovs. Vai strādā arī šogad??
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
cik tālu ir pietura līdz Varnai no viesnīcas Geologist .... un kā nokļūt līdz pludmalei, kas atrodas kūrorta centrā un kā nokļūt līdz pašai viesnīcas pludmalei.Paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Un vai kāds var man pateikt, kā atrast viesnīcas pludmali... paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
ja ierodamies viesnīcā pirms 14.00, vai ir iespējams izmantot viesnīcas pakalpojumus (restorāns, pludmale) pirms reģistrēšanās? kur atstāt lietas? Un arī izrakstīšanās dienā pēc 12.00?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sakiet, vai ir pastaigu vieta - krastmala, piemēram, pilsētas ielas... Un kas vēl ievērības cienīgs.. Mums ļoti patīk staigāt un apsekot.Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Vispār, vai tas ir viesnīcā un vai ir kaut kur tuvumā? Bezvadu internets
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Pastāstiet man lūdzu visu par šo viesnīcu!!!
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
dod padomu - ko dot bērnam līdzi ceļā
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu