Jautājumi par Svētais Konstantīns un HelēnaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Svētais Konstantīns un Helēna
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Gribu tur palikt apmēram 13 naktis, bet nezinu cenas.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kas dzīvoja viesnīcā "Neptun" rakstiet atsauksmes, pliz
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
cik tālu ir pietura līdz Varnai no viesnīcas Geologist .... un kā nokļūt līdz pludmalei, kas atrodas kūrorta centrā un kā nokļūt līdz pašai viesnīcas pludmalei.Paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai restorānā ir pārnēsājami augstie krēsli maziem bērniem?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Mēs plānojam doties uz šo viesnīcu.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Kuras viesnīcas atrodas tuvumā - vai jūra ir tālu, kādi ir viesnīcas nosacījumi?Klusa viesnīca?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien, kas devies uz Bulgāriju tieši uz Svētā Konstantīna un Helēnas kūrortu, lūdzu, iesakiet kādu labu viesnīcu atpūtai ar 1,5-2 gadus vecu bērnu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
dzīves apstākļi, ēdiens, brokastis
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
cik maksā ekskursija uz 10 dienām Izbraukšana no Maskavas 2 varianti - 3 ēdienreizes dienā vai 2 ēdienreizes dienā 2 pieaugušie un bērns 5 gadi.jūlijā.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
pastāstiet man, kurš devās uz Bulgāriju uz St. Konstantin un Elena Hotel Varna, iesakiet ceļojumu un kā vislabāk doties ar gaisa vai autobusu? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki! Kas gāja uz Svēto Nikolaju - lūdzu atsaucieties, rakstiet - kā patika? kādi apstākļi ir ar maziem bērniem (1 gads), kā gatavojāt, kāda virtuve ir (kā es saprotu, tas ir izplatīts). Sarakstē ar saimnieci sapratu, ka cilvēki ir ļoti laipni, palīdzēs it visā! Cena man atbilst, bet brīdis ar koplietošanas virtuvi ir apkaunojošs!!! Paldies visiem, kas atbildēja!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Bērniem līdz 17 gadu vecumam organizējam autobusa tūri uz Bulgāriju. Kūrorts St. Konstantīns un Elena, viesnīca Bor, nometne Serdika Kids, 14 dienas nometnē (ar 16. ceļu), no 9.-11.jūnijam. 15 personām - 2 vadītāji (skolas skolotāja un palīgs). Informācija par viesnīcu ir pieejama šajā vietnē: http://www.turpravda.ua/bg/konstantin_i_elena/Bor-desc17392.html Par visiem jautājumiem, lūdzu, sazinieties ar 066 112 30 93 - Evgenia, vadītāja, vai uz 7_Jane_7@ukr.net
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir vērts ietaupīt uz viesnīcu? (uzskatām par iespēju ESTREYA RESIDENCE 4 *) Brokastis vai arī vakariņas? (kā variantu apsveram dzīvokļus ar virtuvi) Vai ir kur pastaigāties un izklaidēties ar bērniem? (14 dienas vienuviet ir garlaicīgi) Vai tā ir taisnība, ka E. coli var savākt baseinos un jūrā? Pateicos jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Izlasīju atsauksmes un sāku šaubīties par pareizo piedāvājumu. Vai varbūt man nav taisnība? ko tu iesaki....
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es gribētu atpūsties 2-3 nedēļas un ārstēt savu sirdi, asinsvadus un nervus. 2011. gada marts ir plānots.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Braucu ar meitu 9 l jūnijā uz 21 dienu.Vēlos viesnīcu pie jūras, kur ir baseins ar minerālūdeni un laba pludmale (bez kāpnēm un bez akmeņiem). Vai ir kas tāds? Pastāstiet man vairāk, lūdzu. Vai taisnība, ka ir strūklaka ar ārstniecisko minerālūdeni. ko drīkst un vajag dzert?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lasīju atsauksmes, ka te viss ir šķībi, briesmīgi un netīri. Tagad viņi deklarē šo viesnīcu ar 4 zvaigznēm - cena arī nav ļoti maza. Varbūt kāds bija - padalieties iespaidos, vai varbūt bildēs. Būšu ļoti pateicīgs.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Plānojam atvaļinājumu augustam, gribētos nenožēlot
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes