Jautājumi par RasalhaimaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Rasalhaima
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien, vai jaunajam gadam ir jāņem svinīgās vakariņas, vai mūsu ceļojumu kompānija mums uzliek pienākumu?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dominikānas Republikā viņi izcēlās ar rokassprādzēm, bet šeit mēs nevaram dabūt tūroperatoru, viņa nezina
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kādi alkoholiskie dzērieni ir iekļauti viss iekļauts? Detalizētas informācijas nav. Un vispār kādi dzērieni ir iekļauti dienas laikā un kur?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
un vai var dzert ūdeni no krāna?Dubajā ierodamies 19.00, ceru, ka līdz 21.00 būsim viesnīcā, paņēmām tikai brokastis, ieteiksim kur vakarā iet vakariņās un vai varu peldēt? paldies! lidojam pirmo reizi)))
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
jaunkundze brauc Pilnībā lasiet šeit: http://www.turpravda.ua/ask.php
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Vai kāds zina, vai kursē autobusi no Dubaijas uz Fudžeiru? Ja jā, lūdzu, pastāstiet man, kura pietura un kā tur nokļūt. Un jā, arī biļetes cena, kas to var zināt. un tālāk: Es rakstu jautājumu tiem, kuri brauca ar metro Dubaijā un var man pateikt. Es vēlos nokļūt Dubaijā ar autobusu no viesnīcas Acacia (Ras Al Khaimah) Es ieradīšos (kā viņi man paskaidroja uz Union Station) un no turienes tikai uz metro. Saskaņā ar padomu, es vēlos vispirms braukt uz Dubaijas jahtu piestātni un pēc tam braukt uz Dubai Mall. Un jautājums ir, vai metro iet vienā virzienā vai arī atpakaļ? Vienkārši Dubai Marina atrodas tālāk nekā Dubai Mall. un izrādās, ka vajag atgriezties, un metro radās jautājums vai tas ir iespējams? Un tomēr, kas zina, vai no pieturas Union Station vai citas autobusi brauc atpakaļ uz Rasal Khaimah pilsētu? kas zin, lūdzu atbildiet!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
cik maksā taksometrs no Rasalhaimas uz Dubaiju un uz Šārdžu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai varat pateikt, vai tuvumā ir maksas pludmales?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, kā ir ar dzeramo ūdeni viesnīcā? vai ir dzesētāji? Vai viņi nodrošina ūdeni pudelēs bez maksas? Ja nē, cik tas tur maksā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Izdzeriet tasi kafijas agri no rīta, tad dodieties uz pludmali un vēlāk nāciet brokastīs.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Esmu uz brokastu paku.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Cik maksā pusdienas/vakariņas (salāti, zupa, sula) vietējā restorānā, vai ir vietas, kur var paēst lēti?
Es dodos 12 ar puisi uz as-Al Khaim .. uz BIN MAJID BEACH HOTEL 3 *. Visi, kas ir bijuši tur iepriekš, padalieties savos iespaidos! .Man ļoti nepieciešama informācija, lai aptuveni aprēķinātu nauda 2, lai normāli atpūstos (pāris ekskursijas, ēdināšana neviesnīcā)
Būšu ļoti priecīga, ja kāds padalītos ar informāciju!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes