Jautājumi par RasalhaimaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Rasalhaima
Kas nesen bija šajā viesnīcā? jo vietnes un tūroperators sniedz informāciju, kas nav. Bet pārskatos es satiku, ka viņi rakstīja, ka viņi ņēma depozītu. Lūdzu, padalieties ar informāciju, kas nesen apmeklēja viesnīcu. Un kādas vēl var būt šīs viesnīcas nepilnības?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! pasaki man lūdzu ir transports no šīs viesnīcas braucienam uz Dubaiju un tā tālāk. izņemot taksometru?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
ko ņemt līdzi
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
uz šo viesnīcu braucam ar bērniem, gribētos dzirdēt pirmos iespaidus
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Šis pakalpojums nav skaidrs no viesnīcas apraksta.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki, pastāstiet par savu apmešanās vietu villās, citā vietnē lasīju, ka ir arī kopēja ēka. Un naktsmītnes jārezervē uzreiz aģentūrā vai jau ierodoties viesnīcā. Vai joprojām ir Wi-Fi un kurās vietās tas ir maksas vai nē? Un visbeidzot, vai uz vietas ir zāliena futbola laukums. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
Sveiki!Braucam ar puisi uz AAE. Vai mums var rasties problēmas ar koplietošanu vienā istabā un neprecēšanos? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Esmu ieinteresēts : ko var redzēt, kāds garšīgs ēdiens ir lēts, un vispār cik jāņem un kādā valūtā par 8 naktīm ???
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pirmo reizi braucam uz AAE,veikalam neinteresē,gribas peldēt un atpūsties.Par jautājumiem pastāstiet lūdzu.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
kurš bija viesnīcā Acacia Ras al Khaimah, vēlētos uzzināt un redzēt, kas tas ir. Uz AAE nebraucam pirmo reizi, gribējās redzēt ko jaunu.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai kādam ir bijusi iespēja salīdzināt šīs viesnīcas? kuru jūs ieteiktu?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu