Jautājumi par FudžeiraVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Fudžeira
Ja ir, kādas ir cenas, un kā ir izdevīgāk ņemt AL viesnīcā vai HB? Es ceļoju ar bērnu
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Paldies
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Un vēl jautājums - vai ir iespējams neatstāt depozītu? Ja, kā saka, 300 dolāri. - tas ir diezgan daudz. Un, ja tos arī atdod pēdējā dienā drahmās, tad zaudējumi ir ievērojami. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Sakiet, lūdzu, kur šajā viesnīcā var atrast bērnu ēdienkarti un vai tā vispār ir pieejama? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kāds ir labākais transports, lai nokļūtu Dubaijā. Vai bezmaksas autobuss dodas uz Dubaiju vai Fudžeiru? Cik maksā ceļvedis no Dibas uz Dubaiju?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Uz šo viesnīcu braucam 2 reizes. Mēs vēlētos doties uz Dubaiju. Kāds ir lētākais veids, kā nokļūt Dubaijā (ar taksometru, autobusu)?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Informācija ņemta no viesnīcas mājaslapas. Vai ir iespējams smēķēt pludmalē, istabā. mans vīrs smēķē jau vairāk kā 20 gadus, tāpēc uztraucos, lai mūsu atvaļinājums netiktu sabojāts
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Cilvēki raksta, ka labāk uzreiz nopirkt puspansiju atpakaļ Maskavā, piemēram, būs lētāk .... bet nav īsti skaidrs, kā cilvēki domāja, ka starpība starp BB un HB USD 25 ir izdevīga.. (kur šie cipari nāk no ???) ..es braucu uz 11 dienām, maksāju 85 000 par divvietīgu, tas ir par brokastīm... par puspansiju prasīja 110 000 rubļu. starpība ir 25 000...dalām ar 11 dienām, 2273 rubļi (70 dolāri) vienas vakariņas (pusdienas).un te raksta "kaislības" ka pusdienas uz vietas maksās 35-50 dolāri.un iesaka samaksāt. HB Maskavā ... vai tā, ceļojumu aģentūru intrigas vai es tur nepērku biļetes, bet tauta zina, kur slēpjas "freebie" ...
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
Ēģiptē paņēmām niršanu, bijām apmierināti. Sakiet, vai šeit ir vērts nodarboties ar niršanu, vai arī tas nav nekas aizraujošs? Pateicos jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai no viesnīcas kursē bezmaksas autobusi uz Fudžeiru un Dubaiju? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 18 atbildes
Vai ir arī iekštelpu baseini? Kāda ir temperatūra?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kādas ir cenas pārtikai viesnīcā un pilsētā.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai pie šīs viesnīcas ir koraļļu rifi un ko var novērot jūrā snorkelējot?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es dodos uz šo viesnīcu, lai saņemtu puspansiju. Cik tālu ir lielveikals, kur var iegādāties dzērienus un augļus?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ja ņemat puspansiju, vai ir iespēja paēst kaut kur citur tuvumā vai nopirkt paēst istabā? Vai viss ūdens ir bez maksas? Vai man ir jāmaksā papildus par viss iekļauts?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ja pareizi saprotu, tad brokastis ir bufete. Un vakariņas - ēst to, kas tiks pasniegts, vai kaut kāda pasūtījuma sistēma?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Plānojam palikt šajā viesnīcā no 05.06.2011. Brokastis un vakariņas rezervējām HB sistēmā. Uzrakstiet, kurš atpūtās pie šādas programmas: Vai ar šo ēdienu pietiek? - Vai ir iekļauti dzērieni? - depozīta summa dienā. Lasu arī daudz negatīva par pludmali: akmeņains dibens, saskrāpētas pēdas pēc peldes, eļļas traipi un salvetes papēžu beršanai no eļļas, medūzu kodums... utt. utt. Tas viss ir taisnība????
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Uz šo viesnīcu dosimies tuvākajā laikā un interesējamies par vidējo čeka cenu pusdienām un vakariņām. Un arī nez vai ir iespējams kaut kur pie viesnīcas paēst, nopirkt augļus.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Kurš bija safari ar džipu? Kā tas bija? Cena?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Pastāsti man, kas ir iekļauts viss skaidrā, kā apmeklēt restorānus viesnīcas teritorijā (vai tie tiek maksāti pēc šīs sistēmas?), vai ir kāds apmeklējuma grafiks?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
bērnu atvaļinājums 13.02.2011
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai krāna ūdeni var izmantot tējas un kafijas pagatavošanai? vai arī jāuzkrāj ūdens pudelēs, jo ar 0,5 litriem ūdens uz cilvēku dienā ir par maz.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Paņēmām BB pārtikas sistēmu (brokastis). Sakiet, vai viesnīcas teritorijā ir iespējams normāli paēst, t.i. vai tā ir bufete par fiksētu cenu vai pašapkalpošanās? Cik vidēji maksā pusdienas un vakariņas vienai personai?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Sakiet, vai reģistratūrā ir krieviski runājošs personāls? Un kas īrēja auto, cik palika kā depozīts, kādas markas auto un īres izmaksas dienā? PYSY. Ir pieejamas starptautiskās tiesības un kredītkarte.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Parādīt vairāk »