Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par FudžeiraLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Fudžeira
Braucam, mani samulsina temperatūra 40, vai jūnijā kāds ir ceļojis ar bērniem? Vai ūdens atdziest? Braucam uz 20 dienām, ar bērnu ir kas sakars?
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
Sakiet, lūdzu, ja braucat uz šo HB viesnīcu jūlijā, vai ir iespēja kaut kur tuvumā papusdienot, lai tādā karstumā nebrauktu uz Fudžeiru? Vai arī vispār ir nereāli iziet no istabas pusdienlaikā jūlijā? Un, ja dodaties uz Fudžeiru – vai transporta pakalpojumi ir bez maksas un vai tam ir gaisa kondicionētājs?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 25 atbildes
Dosimies pavasara brīvdienās.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 16 atbildes
Mēs meklējam atvaļinājumu ar MCH 02/08-15/02, esam apskatījuši viesnīcas Fudžeirā par naudu. Pastāstiet, lūdzu, cik tad īsti tagad tur ir silti? Prognoze saka 26-27 sākot ar 8. datumu. Bet ūdens rāda 19, vai ir diezgan auksts, vai tomēr var piespiest sevi ienirt?) Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
kur ir siltāk?Fudžeira vai Šardža?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, kurš atpūtās janvāra beigās februāra sākumā, kādi tur ir laikapstākļi? ko ir vērts ņemt līdzi?Cik pietiek 7dienām?Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Īpaši interesē okeāns. Es ļoti gribu peldēt indiešu valodā! Sezonāls bēgums, atkritumi, mazuts — vai tā ir bieža parādība?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Šī gada oktobrī vēlos atpūsties AAE. Sakiet, lūdzu, kur var lēti un normāli?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Paskaidrojiet, kas par vainu? laikapstākļos vai nezināmos dzīvniekos pludmalē? Pastāstiet man, kā būt un vai šajā laikā ir iespējams doties kopā ar bērnu, kuram ir 2 gadi?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Pastāsti man, lūdzu, kurš vasarā jūlijā-augustā atpūtās Fudžeirā, kāds ir temperatūras režīms šajā reģionā un kāds ir mitrums? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Plānojam ceļojumu februārim.Vai mums ir iespēja izpeldēties okeānā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Ko sinoptiķi prognozē šim laika posmam?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Man teica, ka šajā viesnīcā (šajā reģionā) uz jauno gadu ir lieli sērfojumi (viļņi), un nav iespējams peldēt.Citi visu noliedz, pastāstiet man.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Steidzami dodamies atvaļinājumā uz Emirātiem, tikai mūs biedē šausmīgais karstums. Bet augustā vienmēr atpūšamies dienvidu valstīs, piemēram, Ēģiptē, Turcijā, Taizemē, Šrilankā. Mēs neesam piedzīvojuši īpašas neērtības.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi