Jautājumi par AdžmanaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Adžmana
Labdien. Vai varat man pateikt, kur Adžmanā varat paēst lēti? Un kāda ir prasītā cena?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai un cik bieži ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi no viesnīcas uz Dubaijas pilsētas centru? Taksometra cena ir 40 dirhami?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
braucam decembra beigās.kāds ir pirts un baseina darba laiks šajā laikā? Vai ir iespējams sauļoties decembra beigās? Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai tiešām nav iespējams atvērt šampanieša pudeli zem palmas zem zvanošā pulksteņa???!!!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien! Vai varat, lūdzu, pastāstīt informāciju par ēdināšanu viesnīcā: HB - vai tas ir brokastis + pusdienas vai brokastis + vakariņas? Vai ir iespējams nomainīt pusdienas pret vakariņām? Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Uz AAE dodamies pirmo reizi. Es eju ar mammu. Izvēlos Dubaiju (GLORIA HOTEL MEDIA CITY 4* vai CORAL DEIRA HOTEL 4* vai FLORA GRAND 4*) vai Adžmanu (KEMPINSKI HOTEL AJMAN 5*) Man ir daži jautājumi 1) Vai tiešām netālu no KEMPINSKI notiek būvniecība? 2) Vai Adžmanā viss ir tik skumji ar atpūtu pēc 17.00? 3) Ja tomēr izvēlaties Ajman, cik maksās taksometrs, ja mēs sakām katru dienu doties uz Dubaiju un cik ilgi tas aizņem? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 13 atbildes
Mums patīk pastaigāties vakarā, tāpēc būtu jauki kaut ko redzēt, ne par ko neuztraucoties, vai pie viesnīcas ir tāda iespēja?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Cienījamie eksperti, sakiet, kādu karti ņemt Zelta vai sudrabs braukšanai pirmajā vagonā, cik maksā un vai ir iespējams braukt ar Gold otro vai citiem vagoniem, un vispār, rakstiet par metro sīkāk, jau iepriekš liels paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Paskaidrojiet lūdzu, ja ņemat 4* viesnīcu, ko labāk izvēlēties vienas brokastis vai brokastis, pusdienas un vakariņas? Vai būsim piesaistīti viesnīcai? Mēs lidojam ar vīru. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Un vai viņi nodrošina dzeramo ūdeni istabā?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
vai man ir jāmaksā par pludmali
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Un cik grūti ir nokļūt no viesnīcas uz interesantām vietām, nezinot valodu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi