Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AdžmanaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Adžmana
Mēs izlidojam 5 dienās AAE Fairmont Ajman 5 * sakiet, kas zina, vai ir transfērs no viesnīcas uz Dubai Mall, Sahara Center?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, pastāstiet, kāds ir labākais veids, kā nokļūt no Šārdžas lidostas uz viesnīcu 1. janvāra vakarā.Viesnīca piedāvā transfēru no 250 dirhamiem vai tas ir ok.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Piekrītu, bija grezni, taču pēdējā laikā tur sāka rasties nepatīkami brīži - personīgo mantu zādzība no istabām (personīgi no mūsu ģimenes) un krāpšana ar kredītkartēm (no mana drauga), kā arī depozīta uzlikšana un dolāru pārskaitīšana uz derhams par zemāko likmi 2.90 nevis 3.66 depozīta izsniegšanas brīdī aizbraucot, un izejot no viesnīcas izsniedz derhamus nevis dolārus kā paņēma (sākumā nebrīdinot).
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pēdējo reizi AAE bijām 2012. gada aprīlī Adžmanas pludmalē. ​​Tātad būvniecība jau norisinājās. No gidu entuziasma stāstiem mums bija skaidrs, ka Valdošā dinastija nolika zināmus ierobežojumus būvniecības uzņēmumiem: Cik ilgi sieviete dzemdē bērnu?9 mēneši, tātad celtniecība nedrīkst turpināties ilgāk par 9 mēnešiem.Plus 3 mēneši apdarei, un tagad jautājums: Tātad, ko viņi būvē starp Kempinski un Ajm. Beach?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
viņam tas ir svarīgi
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Draugi, kuri ir bijuši Ajmanā AAE pēdējos sešus mēnešus? Kuru viesnīcu labāk izvēlēties?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai viņi ņem depozītu, vai es varu atstāt savu pasi?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
pārbaudiet šīs viesnīcas atsauksmes
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Čau! Nopirkām tūri uz šo viesnīcu uz nedēļu, lasījām atsauksmes un bijām šausmās! Kā jūs domājat, vai tiešām tur ir tik skaļš un netīrs, kā saka?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki, vai es varu atpūsties ar savu meitu šajā pilsētā, man ir 35 gadi, manai meitai ir 14 gadi. Es esmu precējies.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu