Jautājumi par Nha TrangViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Nha Trang
Labdien!Ļoti gribam ar ģimeni apciemot Vjetnamu.Man ir jautājumi zinātājiem: kur labāk doties jūnijā?kurā 3* viesnīcā(nav dārga,bet patīkama) varētu apmesties?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien, mēs ar vīru gribam braukt uz Nha Trang, kas tur bija, sakiet, kādas tagad cenas dzīvošanai un ēdināšanai?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ja kāds ir atpūties šajā viesnīcā, pastāstiet man, lūdzu, kā ir ar standarta divvietīgiem numuriem. Jo īpaši mani ļoti interesē loga klātbūtne
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, cik tālu viesnīca ir no jūras? Pieklājīgs personāls? Vai ir vērts izvēlēties šo viesnīcu?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
rezervēju viesnīcu vēl augustā izbraukšana 27.01.2014 12 dienas pirms izlidošanas izrādās ap viesnīcu notiek pludmales izbūve tuvumā nav kafejnīcas un mums ir divi mazi bērni nezinu ko darīt
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lai būtu kur pastaigāties ārpus viesnīcas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki. Došos uz The Light 4 Hotel 3 *, (nejaukt ar četriem), varbūt kāds bija, vismaz kaut ko pastāstīt par šo viesnīcu. Atsauksmes nav atrastas. Kas atrodas tuvumā utt. Un otrs jautājums ir par laikapstākļiem janvārī un par ekskursijām, kur braukt, cenām utt. Man tiešām ir vajadzīga atbilde. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Iesakiet labu un lētu trio Nha Trang
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Palīdziet man izvēlēties viesnīcu 3 vai 4. Mēs ejam 2 (mamma un bērns 7 gadi) februārī. Vēlmes: netālu no centra (vakarā pastaigāsies un pusdienos netālu no viesnīcas), 1, 2 vai 3 stāvu ēka (kaut kas tuvāk bungalo), teritorijā vairāk zaļumu, vēlams 1. vai 2. piekraste .
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Būt tuvu Nya Changa ar informācijas struktūru.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki, vai kādam ir Nha Trang pilsētas karte ar viesnīcām, veikaliem utt., ko varētu izdrukāt??
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Pastāstiet man 3 * viesnīcas Nha Trang (Vjetnama) ar savu pludmali un atrodas centrā vai tuvu centram. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Padalieties, lūdzu, iespaidos par viesnīcu, kas tur atpūtās.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
ja jā, pasakiet man veikala nosaukumu
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Mēs lidojam atpūsties februārī, Golden Ryan Hotel
Mans atvaļinājums būs janvāra beigās/februāra sākumā. Ļoti vēlētos apmeklēt Vjetnamu, bet nezinu, kādi laikapstākļi tur ir šajā gadalaikā. Draugi ieteica sunrise beach hotel. Pastāstiet mums, vai bijāt tur, par ēdienu, apkalpošanu, pludmali.
Viesnīcu interesēja, ka uz zemes ir baseins. Un cik tālu ir kafejnīca Lusiana no viesnīcas???
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Lasīju, ka kaut kur tur tek upe un tur ir netīra jūra
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Nopirku biļeti, bet šī viesnīca nav sarakstā!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
uz Vjetnamu braucam pirmo reizi, vien dong izvēlējāmies tās mazstāvu dēļ, citas 4-5 stāvu viesnīcas neatradu. Es gribētu dzirdēt aizjūras putnus agri no rīta. Ko jūs varat teikt par izvēli? Lai gan, manuprāt, galvenais ir labs garastāvoklis.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sakiet lūdzu labu troiku, lai ir tīra, bez kukaiņiem un lai jūra nav tālu un vakarā ir kur pastaigāties
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man kādu labu viesnīcu (3-4) Nha Trang.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mēs vēlamies doties uz VinPerl oktobra beigās. Pastāstiet, kurš tur ir bijis agrāk, kā brīvdienu ar bērniem. Vai ir ko redzēt un kā ar "kultūras" dzīvi. Paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es lidoju viens. interesē dzīves dārdzība
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu