Jautājumi par ŽdeņevoViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ždeņevo
Atpūta Karpatos privātajā sektorā. Privātais sektors Karpatos, Aizkarpatijā, Ždeņijevas ciemā - Zatišokas īpašums. Atpūta Aizkarpatijā. Vasaras māja Karpatos.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Ja kāds bija atpūties viesnīcā "Wait nya Evo", lūdzu, padalieties savos iespaidos. Ļoti interesē cenas šajā viesnīcā. Cenas ir norādītas vietnē, bet dažas ir ĻOTI zemas (varbūt informācija nav tikusi atjaunināta ilgu laiku), un tas ir kaut kā satraucoši. Šķiet, ka viss ir labi un brīnišķīgi, bet cenas ir apkaunojošas. Un kādi laikapstākļi šajās daļās ir septembra sākumā?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, ko tu vari darīt ar 7 gadus vecu bērnu oktobra beigās? Grūti paredzēt laikapstākļus, bet tomēr gribu apmeklēt šo viesnīcu! Mēs pulcējamies uz 5 dienām!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs vēlamies doties uz Ždeņijevu oktobra sākumā vai vidū, kurš bija, lūdzu, pastāstiet man, kādas lietas būs vajadzīgas šajā gada laikā? Cik bieži līst oktobrī? Plānojam dzīvot koka kotedžā, kas var nebūt vietā no vajadzīgā, vai tādās mājiņās rudenī nav auksti? Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cienījamie Karpatu cienītāji! Sakiet, lūdzu, vai Ždeņijevas ciemā kāds atpūtās atpūtas kompleksā "Pagaidi mani, Єvo"? Ko jūs par to domājāt? Patika/nepatika (kas tieši nepatika?) Vēlamies doties oktobrī, kamēr izlemjam, kurā viesnīcā. Jau iepriekš pateicamies par atbildi.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu