Jautājumi par GladeViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Glade
Varbūt kāds zina Poļanas privātā sektora telpu īpašnieku koordinātes. Uz labiem apstākļiem bērniem. Varbūt viesnīcas kontinents.
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Citās vietnēs sliktas atsauksmes par Solnechny. Vai tas tiešām ir tik slikti, vai tomēr tas ir labi? Ēdam kā ģimene ar bērniem, es šausmīgi uztraucos !!! Atbildi lūdzu!!!!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Iesakiet, kuru viesnīcu izvēlēties atpūtai Poļanā Jaungada brīvdienām. Izvēlos starp viesnīcu "Fantasy" un "Quelle Polyana". Es ceļoju ar savu vīru un 15 gadus veco dēlu. Kuram restorānam ir labāka virtuve, labāka un lielāka teritorija? Ar cieņu, Ksenija
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Mēs ar vīru vēlamies martā atpūsties, kā šajās mājiņās, tur ir silti un cik tālu no ēkas, jo visās bildēs mājiņas kaut kā atsevišķi..... bet gribam koka mājā. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kurš atpūtās viesnīcā Serebryany Vodogray, minerālūdens sūkņu telpā - no dabiska avota? Un kāda temperatūra tiek pasniegta?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai istabās ir peldmēteļi? Vai ir pieejami maksas spa pakalpojumi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Manam vīram aprīlī tuvojas atvaļinājums. Es ļoti gribu doties atvaļinājumā. Būšu ļoti pateicīgs par jebkādu palīdzību. Kādi laikapstākļi ir aprīlī Aizkarpatijā? Vai ir vērts tur braukt ar bērnu 2,5 gadi? Kuru labāk izvēlēties: Polyana vai Solochin? Kur jūs ieteiktu apmesties? (lai ēdināšana būtu iekļauta, kamēr Fantasia Hotel patika) un turpat bija ekskursijas..
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Bāzi sauc "Karīna", mēs vēlamies atstāt atsauksmi, bet viņa šeit nav ...
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Maksa par uzturēšanos viesnīcā. Kā rezervēt?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
cik maksā taksometrs uz Saulaino Aizkarpati? kur makšķerēt? varbūt ir maršruts? kā atrast? paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Labdien! Mēs ar vīru vēlētos atpūsties un ārstēties kopā ar jums maija mēnesī. Mēs vēlētos precizēt dažas detaļas. Mūs interesē luksusa numurs ar stūra vannu.Cik maksās šis numurs maijā uz 14 dienām?Un cik ilgi ir minimālā uzturēšanās?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Labvakar. Labprāt aizbrauktu ar bērnu pirmo reizi iedzert minerālūdeni Poļanā.Iepriekš vienmēr bijām pie vieniem un tiem pašiem saimniekiem Skidnicā,bet augustā nav vietas.(Ja interesē jautājumi par Skhidnicu, Esmu gatavs atbildēt) Sakiet kur var palikt ar normāliem apstākļiem (ūdens, tualete istabā) un ne īpaši dārgi? Kā ir min. ūdens? Vai ir tādas centralizētas sūkņu telpas kā Truskavecā vai kā Skhidnicā ūdens plūst tieši no caurules dažādās sūkņu telpās? Kā tur ir daba? Maksims.
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 19 atbildes
nopirkt biļeti bez starpniekiem
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
gaidu zvanu, lai pasūtītu ekskursiju 0-67-953-46-08 Alena
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Palīdziet man, es pirmo reizi braukšu uz Poljanu, un es nezinu nevienu tālruņa numuru, es dodos uz ugatu uzrakstiet dažus privātīpašniekus, kas dzīvo netālu no sanatorijas "Polyana" paldies
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, kur Poļanā jūs varat atpūsties lēti, bet ar komfortu ģimenei ar 7 gadus vecu bērnu? Mums ir nepieciešams pienācīgs uzturs.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi