Jautājumi par JaremčeViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Jaremče
Labdien visiem! Ir iespēja šo svētdien doties uz 4 dienām uz Karpatiem, Jaremče izvēlējāmies dēļ tuvuma un ceļošanas ērtuma. Mēs esam trīs pieaugušie un mazulis. Viņi mums ieteica uz Veršinu, tur jau viss ir aizvests. Kur dzīvot?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Labdien! Būšu pateicīgs par informāciju: cik ilgs / problemātisks ir automašīnas pārsūtīšana no Ivanofrankivskas dzelzceļa stacijas uz Jaremče? Problēma: bērns saslimst mašīnā, tāpēc transfēram uz viesnīcu jābūt īsam. Interneta resursi uzrāda attālumu līdz Jaremčei 58 km un brauciena laiku 1 stunda 20 minūtes. Pēc pieredzes, šajā laikā Prykarpattya/Transcarpathia ar auto pieveicam 20-25 km no stacijas līdz viesnīcai. Vai ceļš uz Jaremče ir labāks? Vai arī caurumi ir vienādi? Un tev jāiet 2 stundas? Paldies visiem jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
Lasu daudz recenzijas un jau esmu apmulsusi, nevaru izdarīt galīgo izvēli. Dodos ar vīru augustā, interesē naktsmītnes ar balkonu un skatu uz kalniem, ekskursijas un iespēja gatavot pašam, ja ir vēlme, vēlams ne tālu no centra un cena ap 200 UAH.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kurā no Jaremčes viesnīcām ir labāk apmesties vasarā. Trīs cilvēku ģimenei. Ar ērtībām un ēdināšanu viesnīcā. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dodamies ceļojumā uz Karpatiem. Mēs vēlētos palikt kopā ar jums. Cik maksā nakšņošana viesnīcā ar brokastīm un vakariņām 7 dienas 2 pieaugušajiem. Interesē laika posmā no 20.02 līdz 27.02 un jūlija-augusta vasarā. Paldies jau iepriekš, gaidu atbildi. Irina.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai ir minerālūdens avoti un cik daudz, kur tie atrodas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties viesnīcu/villu/privāto sektoru Jaremče jaunam pārim (vīrs + sieva), mani kritēriji: guļbūve, balkons vai lodžija ar skaistu skatu, peldbaseins, ūdenskrātuves tuvums (dabisks) paldies
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Lūdzu, norādiet, kurām Jaremčes viesnīcām ir transfērs uz Bukovelu un atpakaļ. Es negribu trāpīt parastajam transportam.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents Nav atbilžu
plānojam nākt uz jauno 2012 gadu no 30. decembra līdz 2. janvārim - esam 2 cilvēki
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
paņem siltas drēbes
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
no 19. līdz 21. augustam
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Sveiki, mana ģimene (4 pieaugušie un bērns 6 gadi) un es plānojam atpūsties Jaremče (braucam ar automašīnu), man patika jūsu kotedžas №1, 3, 5 (4 vietas), lūdzu, paziņojiet mums, ja tie ir bezmaksas no 7.08 līdz 15.08 , cik maksā mājiņa, ēdināšana, apmaksas nosacījumi, atlaides? Gaidīsim no jums...
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Mēs plānojam ierasties Jaremče 2011. gada 4. februārī uz 4 dienām. Gribētos apskatīt apskates vietas, ieelpot gaisu un doties slēpot. Cik tālu ir trase no jūsu viesnīcas? kāda ir cena par trim naktīm trīsvietīgā numurā.paldies
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Plānojam ierasties ar 3 cilvēku ģimeni. sestdienas vakarā jāpaēdina,tad pirts,masāža.Pēc masāžas relaksējoša tēja,nakts un no rīta brokastis.Izbraukšana 10-11
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien, lūdzu pasakiet aptuvenās svētku izmaksas no 30. decembra līdz 8. janvārim? Valentīna t. 095 216 67 56
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Gribam aizbraukt ar vīru uz 5-7 dienām, lai paspētu uz Jaungada brīvdienām. Vai kāds var ieteikt kādu jauku vietu? Lai apstākļi ir labi un cenas nav pārlieku lielas. Un lai nebūtu ļoti garlaicīgi. Mēs nekad neesam bijuši Karpatos. Tāpēc grūti iedomāties, kāda tur ir infrastruktūra. Braucam ar mašīnu, tāpēc arī ceļš ir svarīgs.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
Kurš atpūtās Jaremčē sadybi "Uz Dovbuša kāpnēm" ?? Pastāsti kā ir??? Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kurš zina, kur Jaremčē atpūsties Ziemassvētkos? Sakiet lūdzu, mēs ejam uz 6 cilvēkiem uz 3 dienām?!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Laba diena! Mēs ar vīru vēlētos palikt jūsu viesnīcā 18., 19. oktobrī 2 dienas. Lūdzu, uzrakstiet, cik tas maksās standarta numurā. Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Nepieciešamas atsauksmes par viesnīcu "Under the Rock", kas ceļoja, atbild :) Vēlamies tur apmesties 3 pieaugušie un mazs bērns (1,5 gadi) VIP istabiņā. Interesē atrašanās vieta, vai ir kur pastaigāties ar bērnu? Vai ir tālu līdz veikalam?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Pirmo reizi dodamies atvaļinājumā uz Karpatiem. Kas jums jāņem līdzi no lietām brīvdienām septembrī Jaremčē? Kādi laikapstākļi tur ir šajā gadalaikā? silts vai auksts?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
Vai ir kādas atlaides šim periodam?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ko ņemt līdzi vasaras atpūtai ar bērnu Jaremče? Pirmās palīdzības aptieciņa? (kā ir ar aptieku, vai ir kādas zāles zīdaiņiem vai jāņem līdzi???) Bērnu autiņbiksītes un bērnu pārtika? Vai ir iespēja iegādāties uz vietas vai vilkt līdzi ??? Pastāsti vēl kaut ko, varbūt es kaut ko palaidu garām???
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kāds ir labākais veids, kā nokļūt no Kijevas uz Jaremče ar mazu bērnu bez mašīnas ??? Ar vilcienu uz Ivanofrankivsku, un tad ar mikroautobusu ??? Cik viņa ceļo? Cik ērti? Un cik tas maksā? Vai arī ir iespējams doties ar vilcienu? Vai tur var nokļūt ar vilcienu? Vai arī pasūtīt tikšanos ar saimniekiem Ivanofrankivskā? Tas ir ērti, bet cik finansiāli pamatoti?? Ja parasti tur var nokļūt pats (ar vilcienu vai ērtu mikroautobusu), tad nevēlaties pārmaksāt ...
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Iesakiet, kur Jaremče var apstāties, lai viņi peldētu ļoti tuvu upei? Ceļoju ar mazu bērnu un 15 minūtes līdz upei man jau ir tālu! Vēlams privātajam sektoram, lai būtu iespēja sagatavot bērnu ēst. Un es gribētu būt tuvāk pavasarim.
Parādiet, cik maksās atpūta 5 personām (pāris + 3 cilvēku ģimene) No 30. dec. par 2.janvāri.....vai no 1.-2.janvārim līdz 3.-4.janvārim. Pateicos jau iepriekš.
Parādiet, cik maksās atpūta 5 personām (pāris + 3 cilvēku ģimene) No 30. dec. par 2.janvāri.....vai no 1.-2.janvārim līdz 3.-4.janvārim. Pateicos jau iepriekš.
Ko jūs par to domājāt? Vai tas ir tālu no centra? Kā tiek organizēta pārtika?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Parādīt vairāk »