Jautājumi par JaltaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Jalta
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai atvaļinājums Krimā maksā 3000 USD par 7 dienām? Vai kāds var pateikt, kāpēc šie svētki ir labāki nekā Spānijā, Itālijā vai salās?
8 gadiem atpakaļ  •  18 abonenti 40 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 1 atbildi
Vai Yalta-Intourist nodrošina bērnu gultiņas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien. Fotoattēlā es redzēju, ka vannas istabā blakus tualetei ir higiēniskā šļūtene. Pastāstiet man, vai tas ir uzstādīts visās telpās. Ja ne visas, tad kuras? Man tas ir ļoti svarīgi. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
konevat@mail.ru Labvakar! Jauno gadu plānoju sagaidīt Jaltā. Tas esi tu. Katra manas bērnības vasara pagāja šīs sanatorijas teritorijā. Tajā strādāja mana vecmāmiņa. Es ļoti gribu atgriezties bērnībā. Ar cieņu, Tatjana
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai man jāņem līdzi savs vai arī ir iespēja pašā viesnīcā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
KrimaJalta
volnova_88@mail.ru
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 15 atbildes
Esmu Krievijas Federācijas militārais pensionārs. Nepieciešama muskuļu un skeleta sistēmas ārstēšana. Aptuvenās ārstēšanas kursa izmaksas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
sveiki pasaki cik maksā palikt pie 15 pusaudzes tavā sanatorijā 15 dienas rubļos.Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
KrimaJalta
Sveiki. Vecāki vēlas doties uz Jaltu septembrī. Viņiem ir 70 gadi (bet viņi ir labi biedri, dzīvespriecīgi!!!!!). Bet vecums ir vecums. Nepieciešama sanatorija vai pansionāts (nepieciešams kopā ar ēdināšanu). Kāds kaut ko ieteiks?
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 7 atbildes
Dodamies ekskursijā uz "Kurpaty" no 31.08. līdz 09.09.13. Divvietīgs numurs Toljati ēkā, vai ir iespējams ar mani dalīties 1 pieaugušajā? Cik tas maksā? Būšu pateicīgs par palīdzību 0632712636 Pilnībā lasiet šeit: http://www.turpravda.ru/uc/yalta/Kurpaty__Otdelenie_Druzhba_-h10668.html
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
KrimaJalta
saki paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kādas ir aptuvenās cenas visam ???Būsim ļoti pateicīgi par padomu!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
KrimaJalta
Mēs ar vīru un 3 gadus veco bērnu nolēmām doties atvaļinājumā uz Jaltu. Pārskatīju daudzas iespējas, bet vienkārši nevaru izlemt, kāda prioritāte ir liela labiekārtota teritorija, jūras tuvums, labs ēdiens. Sakiet, lūdzu, kas zina, kādi varianti ir pieklājīgai naktsmītnei.Cenai nav lielas nozīmes.
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 20 atbildes
KrimaJalta
Lai būtu jaukāk! Mēs vēlamies izveseļoties. Šeit mēs apsveram ai-petri, dņepru, kurpaty, kalnu, mishor. Atsauksmes protams visur biedē)) Ko jūs iesakāt?????
13 gadiem atpakaļ  •  17 abonenti 40 atbildes
Es nekad neesmu bijusi šajā viesnīcā, kā tur notiek gludināšana?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
KrimaJalta
Pastāstiet man, lūdzu, labu dzīvokli Jaltā ar skatu uz jūru (netālu no krastmalas) ar labu remontu un ar balkonu/terasi. Dzīvoklis/dzīvoklis 2 personām Plānojam atvaļinājumu no 17.09. uz nedēļu. Paredzamais budžets līdz 600 UAH
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
KrimaJalta
Pastāstiet man, lūdzu, vai tas ir iespējams par 150-200 UAH. dienā īrēt mājokli krastmalas rajonā. Ja kādam ir kontakttālruņi, būšu ļoti pateicīgs. Ļoti, ļoti vajadzīgs. Plānojam atvaļinājumu no 04.08 līdz 07.08 (3 naktis / 4 dienas) 2 pieaugušie + bērns 9 gadi
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
KrimaJalta
Es vēlos atrast pienācīgu privātu viesnīcu Jaltā. Vai ir tādas lietas? Ceļojam ar bērnu septembrī uz 1 nedēļu. Es gribu būt tuvu visiem skaistumiem un apskates vietām. Jūra un pludmale vairs nav īpaši interesantas, jo. mēs turp dodamies pēc 2 nedēļām Jaunajā pasaulē.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Mēs esam veci cilvēki, mēs ejam uz šo pansionātu un 200 soļi mums ir grūti.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
KrimaJalta
Ar divus gadus vecu bērnu braucam uz Krimu pirmo reizi, gribētos lieliski atpūsties, pieredzes bagāti ceļotāji dalās pieredzē ja ir viesnīcas dienvidu krastā viss iekļauts, paldies par atbildes.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 19 atbildes
Vai muitas brokera pārstāvja amats ir saistīts ar organizatorisko un administratīvo pienākumu veikšanu? Vai muitas brokera pārstāvim ir organizatoriski un administratīvi pienākumi?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai sanatorija pieņem Kirova militārie pensionāri?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »