Jautājumi par SudakaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sudaka
Pēc brīvdienām šajā viesnīcā viņi gribēja vēl uz nedēļu aizbraukt uz Alušu - un vai tur šis sertifikāts būs vajadzīgs?
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai kāds ir nakšņojis viesnīcā Zvirbuļa ligzda ar bērniem? Rakstiet lūdzu
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Interesē laika posmā no 20. līdz 25. augustam. Istabas cena nav lielāka par 90 USD. dienā. Vēlams tuvu jūrai. Vai arī jums ir kādas citas iespējas? Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Dodamies medusmēneša ceļojumā un izvēlamies cenu/kvalitātei atbilstošu vietu. Man patika jūsu atsauksmes par viesnīcām.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai pērle pie jūras.Iesakiet lētu un labu pansionātu.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Plānojam atvaļinājumu no 2. līdz 12. augustam. 2 pieaugušie + bērns (3 gadi). Interesē dzīves dārdzība un rezervācijas iespēja.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
nosūtiet atbildi pa pastu: Hakimullina72@mail.ru
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
LŪDZU, PASAKSTIET MUMS, KĀ IZSNIEGT POZITĪVAS ATSAUKSMES PAR PHOENIX ???ES VARU NOSŪTĪT JUMS UZ E-PASTA ADRESES UN ŠO RAKSTĪTO ATSAUKSMJU FOTOATTĒLU. ES SOLĪJU DRAUGIEM IZLIKTĪT MŪSU SEPTEMBRA ATSAUKSMES. DRAUGI, MAN ZVANA UN LŪDZ PILDĪT SOLĪJUMU UN VIETU, UN TURĒJU TIEŠĀM NEIZSTO UN BLOGO. Ko darīt, rakstīt uz avīzēm, pieteikties televīzijā, doties uz deputātiem, ministriju vai tiesībsargājošajām iestādēm.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
KĀ IESTĀTĪT LABU APSKATI UN CIK MUMS JĀMAKSĀ PAR ŠO MŪSU ATZINUMU?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Labdien. Vai kāds var padalīties savos iespaidos par atpūtu Uskut viesnīcā Sudakā?Paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Augusta vidū ēdam kopā ar ģimeni ar mazuli (2,5 gadi), lai atpūstos. Es vēlētos, lai viesnīca būtu netālu no jūras, tās teritorijā bija peldbaseins un rotaļu laukums, un istabā bija gaisa kondicionētājs. cena par istabu līdz 600 UAH. Paldies visiem jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Kas tur bija, lūdzu, padalieties savos iespaidos.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
mēs vēlamies apmesties ar ģimeni privātajā sektorā Morskoje ciematā ar diviem bērniem jūnijā, ne vairāk kā 100 UAH dienā, sakiet man, vai ir reāli tur atrast mājokli, mēs ēdam pirmo reizi
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
kurš atpūtās viesnīcā "Marat", dalieties savās atsauksmēs
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Patiesībā viss ir apšaubāms. Viesnīca šajā vietnē nav pārstāvēta, tāpēc es uzdodu šādu jautājumu.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
mans vīrs un es devāmies uz Rybachye 2 gadus pēc kārtas, un tagad mēs vēlamies redzēt Sudakas apskates vietas un kopumā labi atpūsties.
Jūlija beigās vēlamies atpūsties Sudakā.Trīs ģimenes (katrā 2 pieaugušie un 1 bērns 7-9 gadi) Sakiet kur vislabāk palikt? Galvenā prasība ir ļoti tuvu jūrai un ekonomiska iespēja
Vēlamies jūnijā doties uz Sudaku, 3 pieaugušie un bērns 2,5 gadi. Lūdzu, pastāstiet man kādu lētu un pienācīgu iespēju. Paldies jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labie cilvēki PALĪDZ, nevaru atrast pansionāta kontaktus, varbūt kāds bija "Spānijas pagalmā"?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi