Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par SevastopolsViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sevastopols
Atbildiet, lūdzu, kurš atpūtās šajā viesnīcā. Sevastopole, st. Efremova, 38 gadi
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sakiet, cik maksā atvaļinājums Kolibri jūnija beigās un cik tas ir piemērots ģimenei ar 3 gadus vecu bērnu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Apmeklējuma mērķis ir iziet delfīnterapijas kursu ar jaunāku bērnu, bet vēlos iegādāties vecāku, tas ir, dzīvesvietas tuvums delfīnterapijas centram no vienas puses un jūras tuvums otrs ir aktuāls.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Plānotais mēnesis jūnijs, iespējams, ja patiks, paliksim arī uz jūliju ... 1 pieaugušais + 3 bērni (7 gadi, 5 gadi, bērns līdz gadam).
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Draugi, mums steidzami jāatrod mājoklis Sevastopoles reģionā meitenei ar mazu bērnu (vēlams ekonomisks variants). Atpūtas laiks ir līdz 20. jūlijam. Es būtu ļoti pateicīgs par jūsu palīdzību!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sveiki! Cilvēki, ja kāds atpūtās Mokrousovā, lūdzu, rakstiet, kā jums patika vai nē, pretējā gadījumā jūs nevēlaties braukt uz trīs līdz deviņām zemēm un nonākt postā un pat pie vecāka gadagājuma mātes! Jau iepriekš paldies par atbildi!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Labdien, vai ir iespēja pasūtīt istabiņas bērnu grupai 11-12 gadi uz rudens brīvlaika laiku uz 2-3 dienām no 15.10.2011 līdz 26.10.2011. Kādas telpas jūs varat piedāvāt? cik maksā par nakti? Paldies jau iepriekš. Atbildi var nosūtīt uz e-pasta adresi t.p.37@yandex.ru
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Prom no jūras (uz pludmali plānojam doties ar mašīnu). Es gribu mieru un klusumu. Es nevēlos pastāvīgu troksni, tautas festivālus un diennakts popmūziku. Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Jaunā viesnīca tika atvērta šogad, vēlos dzirdēt daudz atsauksmju
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
un kur dabūt privāto tirgotāju koordinātes ..???
14 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 16 atbildes
Sveiki! Interesē viesnīca Ravelin (http://www.ravelin.crimea.ua). Mūs interesē, kas tur atpūtās un kā tur ir. Vietnē viņiem ir atsauksmes, taču to ir maz... Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Nepieciešams izmitināt 140-150 cilvēkus (ģimenes pāriem) 2-vietīgas istabas nav bezpajumtnieku jauka pludmale
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Manai meitai ir 7 gadi un viņa trīsreiz pārcelsies. Kā tiks veikta pārvākšanās.Varbūt ir kāds saraksts ar pamatlietām atpūtai šajā nometnē.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Man ir biļete uz "Laspi" 16.jūlijā bērnam 14,5 gadi. Mani interesē vai viņam tur būs garlaicīgi un kā viņu pabaro? Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Braucu ar bernu 8 gadi.Cik ilgs transfērs no Sevastopoles vilciena
16 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kā ar bērniem? Vai viņiem ir kādi nosacījumi? Vai ir iespējams nolīgt auklīti?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Atsauksmes par pansionātu Albatros Ļubimovkā.Attālums no mājām līdz pludmalei.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi