Jautājumi par SakahViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sakah
Sveiki!Vai šajā sanatorijā ir iespējams iegādāties kursu ārstēšanai vasarā un kāda ir cena, varbūt kādam bija jāārstējas šādi?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Cik tālu no jums ir FSB "Pribrežnij" jūra 6, atpūtas nams? Tur atpūtīsies radinieki ekskursijās.
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ko var izklaidēt Tanžerā bērniem vecumā no 11 līdz 5 gadiem? Vai esat dzirdējuši, ka ēdienkartē trūkst augļu un dārzeņu? Kāpēc? Un simts, kas jāņem līdzi uz Tanžeru sev un bērniem?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kad tas parādīsies? un vai tas parādīsies?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
KrimaSakiPriboi 1*
Lūdzu, pastāstiet mums, ko labāk rezervēt, ja jums ir nepieciešama pludmale tuvu jūsu naktsmītnei, maigs reljefs, smiltis un daba. Un tālāk. Cik tālu tas ir no lielas civilizācijas? Pateicos jau iepriekš. Irina
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Nesaprotu, kas te jāsaka :)
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Labvakar! Sakiet, lūdzu, kad un kur es varu rezervēt ekskursijas uz Poltava-Krym sanatoriju no Maskavas no 2011. gada aprīļa vidus uz 21 dienu (jums ir nepieciešams divvietīgs superior numurs, izņemot pirmo stāvu, ar skatu uz jūru)?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Cienot jūsu cēlo darbu, lūdzu, veltiet laiku, lai atbildētu uz manu jautājumu. Gaidām braucienu uz Poltava-Krym manam brālim un es esmu viņa māsa (ar tādu pašu uzvārdu) ĻOTI lūdzu padalīties ar ceļojumu. Piekrītu dzīvot jebkur. Galvenais, ka es NEKAD nevarēšu atļauties atpūtu finansiālo grūtību dēļ viena pati.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Vai ir vērts īrēt dzīvokli, lai ietaupītu naudu, vai tomēr labāk iegādāties biļeti?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Interesanti datumi no 7. līdz 17. septembrim
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
KrimaSaki
Ārsti ieteica manai sievai ārstēties Saki (ginekoloģija, neauglība). Tāpēc mums galvenais kritērijs ir medicīniskās aprūpes un procedūru kvalitāte. Kurš kūrorts šajā ziņā ir labākais?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Vai varu ierasties bez spa kartes? Vai kūrorts strādā ar Visa karti?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
sanatorijas Poltava-Krima administrācijas pieprasījuma vēstuli (par kupona sadalīšanu 2) var nosūtīt pa faksu, e-pastu vai vienkārši pa pastu?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kupons iegādāts uz 21 dienu laika posmā no 28.08.09. Vai ir iespējams to sadalīt uz diviem un dzīvot 10 dienas vienā periodā kopā? Kādi dokumenti ir nepieciešami otrai personai, lai reģistrētos kūrortā?
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
KrimaSaki
mugurkaula ārstēšana
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes