Jautājumi par GurzufsViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Gurzufs
Kā rezervēt istabu 2 pieaugušajiem 1 bērnam (10 gadi) no 1. augusta līdz 14. augustam. numura standarta cena?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kas notiek ar pludmali? Vai viņš ir? Un ja ir kas un kur?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Cilvēki, lūdzu, konsultējieties, Gurzufā jūlijā kaut kas ir aptuveni 400 UAH dienā (vēlams viesnīcā). Istaba interesē ar ērtībām, ēdiens nav svarīgs, nav tālu no jūras. Pieaugušais + bērns 12 gadus vecs. Nekad neesmu bijis Gurzufā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ceļoju ar 5 gadīgu bērnu no 18. aprīļa, vēlams brīvajā klasē, pareizāk sakot privātajā sektorā.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai ir spēļu laukuma TV?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
gribu iet
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
gribu iet
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es gribu braukt nākamgad
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Braucu ar dēlu 1 reizi uz ai-danilu, interesē iebraukšana jūrā.Akmeņi lieli vai oļi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
lūdzu, pastāstiet man, ko ņemt un uz kuru nometni doties?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
MUMS IR BĒRNS 7 GADUS ĻOTI VĒLAS ATPŪTĪTIES AR KOMFORTU!!!!!!!!!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Tagad kūrorts ir slēgts - kā es varu sazināties ar izmitināšanas dienestu
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Internetā lasīju par Jūras vēju. Plānojam braukt ciemos augusta beigās. Atsauksmes par hosteli šķiet labas. Mulsina tikai tas, ka tuvumā ir diskotēka.. Sakiet, vai tiešām tur ir tik skaļš, ka var gulēt tikai ar aizvērtiem logiem? Vai tiešām pansionāta pludmale ir ļoti šaura? Jau iepriekš paldies par atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Lūdzu, kurš ir bijis šajā kūrortā, vai varat pateikt, vai balkoni ir droši mazam bērnam (4 gadi) galvenajā ēkā? Un otrs jautājums: es nekur neatradu, kurš ceļš no galvenās ēkas uz pludmali - vai nolaišanās-kāpums ir pārāk stāvs? Vai arī uz pludmali ir lifts? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
teritorijā duša,bet kas?tas ir kopīgs un visi pliki skrien?vai tomēr ir atsevišķas kajītes?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
nesmejies, pzh, vai vakara promenādēm un diskotēkām var paņemt augstpapēžu kurpes? un vispār ir kur "iziet pie cilvēkiem"?vai var paņemt siltas drēbes?vai pēcpusdienā var pa lēto uzkodas pilsētā kaut kur kafejnīcā?ko esi dzirdējis par viesnīcu? ?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Labdien! Vēlamies īrēt 1-istabu. dzīvoklis netālu no jūras. Izskatīsim visus piedāvājumus. Paldies jau iepriekš Olga
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai ir iespējams atpūsties ar bērnu 3,5 gadi Eurolux istabiņās, kas atrodas jaunbūvē krastā. Sanatorijas vietā rakstīts, ka bērnus pieņem no 4 gadu vecuma.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Es nevaru pieņemt lēmumu............
16 gadiem atpakaļ  •  18 abonenti 23 atbildi
interesē kur paēst?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
modernā brīze - debesskrāpis. tās priekšrocības? pie vectēva Ļeņina kā sauc? kas ir Puškina un Čehova korpuss? ja vajag klusumu - kur labāk dzīvot? Kas apmetas: uzņemšana pie reģistrācijas vai dāmas ēkās?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi