Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par GaspreVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Gaspre
Šovasar (vismaz 2013. gada augusts) strādājis Maratovas ēdnīcā. Puisis ir tumšs, brūnas acis, vidēja auguma, biežāk bija džinsos ar garo mušu (tautas motney).
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Mēs nopirkām biļetes uz AI-Todor South jūlijam. Alean mājaslapā teikts, ka ēdiens būs Maratā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
kaimiņos sanatorijās Marat, Ukrainā, citās, vai ir kāda ārstēšana? Interesē hidrokolonoterapija. Kur un cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sakiet, lūdzu, kas zina, cik daudzveidīga ir ēdienkarte "Sudrabā"? Mani interesē dažādi gardēžu ēdieni, mājas gatavošana, un ēdu mājās. Priecāšos par ieteikumiem. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Es nevaru dzīvot divas dienas bez bumbas)
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es saprotu, ka šajās vietās no rīta ir jāieņem vieta zem saules. Kurš bija ar maziem bērniem, raksti, kad gāji uz pludmali? Vai bija tukšas vietas? Kā pēcpusdienā klājas pludmalē?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kas bija šajās vietās, sakiet, lūdzu, kur pludmalē var ieturēt brokastis, lai ēdiens vienmēr būtu svaigs, garšīgs un nebūtu dārgs. Ja brokastojam pansionātā, tad pludmalē ātrāk netiksim 10, un tajā laikā, cik saprotu, pludmalē vairs nav brīvu vietu, kur uzklāt segu. Kas bija ar bērniem, pastāstiet, kā jums izdevās būt pludmalē agri no rīta? Kur tu ēdi brokastis?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Uzreiz vai ņem bez ēšanas un jau uz vietas kad gribēja,tad paēda?Un vai cenā ir atšķirība?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 22 atbildi
Vai šī ir ierastā "diēta" vai kas interesantāks? Un kur vēl var droši un garšīgi pabarot savu mazuli? Liels paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai arī jums ir jāpasūta? caur kuru? administrators?
14 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 52 atbildi
Tūrisma aģentūrā mums pastāstīja, ka Aitodora animācija notiek Marata teritorijā, t.i. būs izklaide. Tā ir patiesība?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
sveiki!Brokastis pansionātā nopirku tikai septembrī,lai varētu doties ekskursijās...sakiet lūdzu kur salīdzinoši lēti un pieklājīgi var pusdienot vai vakariņas?paldies.un vai istabās ir elektriskās tējkannas? fēns?
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Kas atpūtās Ai-Tadore-South, sakiet, kur vēl bez Sudraba kafejnīcas un LOK Marat ēdnīcas var normāli un lēti paēst. Braucam ar bērnu, biļete bez ēšanas, tāpēc gribētos uzzināt kur un par cik var normāli paēst, tajā pašā laikā, lai tas īpaši neskartu maku? Un vispār, kā jūs atpūšaties šajā pansionātā?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes