Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par FeodosijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Feodosija
Es tur rezervēju istabu caur booking.com servisu, bet no viesu nama valda klusums. Uz e-pasta jautājumiem netika atbildēts. Ir viņu vietne, bet internetā par viņiem nav nevienas atsauksmes.
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Cienījamie tūristi! 2014. gadā viesnīcā Atlantic Hotel Feodosijā mainījās īpašnieks. Komanda ir mainījusies. Mani sauc Fedorenko Timurs Oļegovičs, es esmu viesnīcas vadītājs. Gatavs atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem turpravda lapā vai pa e-pastu director@atlantik-plus.ru, icq 267268026
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Mēs vēlamies doties atpūsties šajā viesnīcā ar maziem bērniem
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Lūdzu pasaki man! Varbūt kādam ir informācija par viesu namu Safiye Feodosijā? netā ir ļoti maz atsauksmju, ir kas slavē un iesaka tur palikt, bet ir arī ļoti sliktas...
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Mans vīrs šahtā paņēma pie tevis biļeti,bet uz diviem.Un mums vēl ir dēls(1,5g.),kuru ņemsim līdzi.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ordžonikidzes ciemā
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Atsauksmēs teikts, ka līdzi jāņem fēns, bet gludeklim nekā ?!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Nepieciešama istaba četrām personām jūnija otrajā pusē - jūlija sākumā. Paldies visiem, kas atbild
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Ja bērns ceļo uz Ukrainu kopā ar vienu no vecākiem.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Es dodos ar ģimeni atpūsties uz Feodosiju. Meitai 7 gadi. Vai SMS-YUG numuriņos tiešām ir viss, ko viņi sola viesnīcas vietnē? cik ilgi jāiet līdz pludmalei? Kas atrodas tuvumā? Atbildiet un dodiet padomu vai otrādi!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kā tas notika, shēmu.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kas ir Feodosijas ZELTA pludmale?pie veselības pansionāta ir autobuss un tas ir savienots ar koši buru pludmali! un atsauksmes par koši buru pludmali ir negatīvas (smaržo pēc kanalizācijas, lieli oļi ir neērti iebraukt jūrā (kur var uzzināt pareizo informāciju par veselības pansionātu un Golden Beach? paldies jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Atvaļinājumam ar ģimeni izvēlējos Feodosiju, izvēle krita uz Bulvarnaja Gorka viesnīcu, pastāstiet lūdzu, ja kāds ir dzirdējis un kādas tur var būt ekskursijas, pludmales? Paldies jau iepriekš)
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
nekur nav vaučeri uz oktobra sākumu, sakiet visi pansionāti šajā laikā ir slēgti? kāpēc? Vai laiks vairs nav karsts? un es arī gribētu braukt ar bērnu (5 gadi), vai ir iespējams un uz kādu laiku ir vērts pasūtīt ekskursijas. Vai tikai mežoņi?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
mājoklis nepieciešams jūras tuvumā, nepieciešama dušas, tualetes, karstā un aukstā ūdens klātbūtne. pludmalei jābūt smilšainai un tīrai.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, vairāk par dzīves apstākļiem un pārtiku.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Meklējam viesnīcu Feodosijā jūras krastā (kā Robinsona būda, tieši pie mūsu pašu pludmales) Un tomēr kāds var ieteikt kur Ukrainā atpūsties, lai viesnīca būtu pieklājīga tieši pie jūras ar savu pludmali! (Bez cilvēku bara). Paldies visiem, kas pacentās atbildēt :)
16 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
Vajag labu viesnīcu Feodosijā klusā vietā,jūras krastā,lai nebūtu ļoti dārgi.Vēlamies atpūsties jūlijā-augustā ar ģimeni ar bērniem. Iesaki Golden Sands. Varbūt kāds tur jau bija? Būšu pateicīgs par atsauksmēm un ja kāds pateiks kontaktus.
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Un kas bija Feodosijā, tad viesnīcā Atlantic šogad viņiem ir jauninājums, All Inclusive pakete ir salīdzinoši lēta un nav jābrauc uz ārzemēm, bet pēc pagājušā gada atsauksmēm bilde mainās, pastāstiet man, ko darīt? Priecāsimies dzirdēt atbildi!
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
LABI NOSACĪJUMI ATPŪTAI AR BĒRNU 2,5 GADI FEODOSIJAS PRIVĀTĀJĀ SEKTORĀ VAI AIVAZOVSKĀ
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes