Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par EvpatorijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Evpatorija
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Atpūtīsimies no 15.07.2014 līdz 29.07.2014. Atpūtnieku sastāvs: 1 pieaugušais un divi bērni: 4 un 9 gadi. Ēdiens ir obligāts. Pārskaitījuma izmaksas no Simferopoles? Kas ir papildu telpa? Kā ar animāciju? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, man ir encefalopolimieloneuropatija un NK paraparēze, vai jūs saskaraties ar šādu problēmu..? Cik tas maksās, kad es varu ierasties un kur var dabūt biļeti..?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
cik maksās 2+1 istaba un cik ar ēdināšanu?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Esmu viena un meklēju popučicu jūrā uz pāris dienām, lai apsargātu
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Ja kāds tur ir tagad vai bija agrāk, kāda ir telpa "pagraba" stāvā? Vai tur ir iespējams pavadīt brīvdienas ar 4 cilvēku ģimeni?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kurš atpūtās vai kaut ko dzirdēja par viesnīcu "Real"???????????
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vēlamies augustā doties uz sanatoriju, divi pieaugušie un divi bērni 10 gadi un 2 gadi, mazulim ir apakšējo ekstremitāšu paraparēze vecākajam - skolioze pieaugušajiem nav jāārstē vai ir iespējams iegādāties vaučerus uz šiem nosacījumiem un aprēķiniet izmaksas rubļos vai eiro par 14-21 dienu paldies
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, padalieties savos iespaidos!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Plānots ar 4 cilvēku kompāniju augustā doties uz Evpatoriju. Mūs interesē lēts mājoklis jūras krastā bez ēdināšanas. Sākām interesēties par laivu novietnēm pie jūras, bet internetā par tām ir ļoti maz informācijas ((
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Tas ir steidzami vajadzīgs, bet bez ēšanas un naktsmājas.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Cik maksās biļete 2012. gada augustā uz 14-21 dienu, bērnam invalīdam 5 gadi un viņa mātei, bērnam ar cerebrālo trieku, mēs dzīvojam Krievijā, mums vajag lētāko istabu
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien. Es vēlētos sūtīt savus vecākus un dēlu uz Evaptoriju. Vai kāds var ieteikt kādu kūrortu pie jūras. Tā kā mana māte ir invalīde, ir grūti pārvietoties. Bet viņš sapņo par jūru. vai varbūt privātpersonu kontakti - mājokļa īrēšana ar ēdināšanu. Būšu ļoti pateicīgs
Tūrisma aģentūra sniedza pienācīgas atsauksmes. Pats esmu lasījis daudz negatīvu. Kas bija šogad, padalieties iespaidos.
Svarīgs ir labs ēdiens (zviedru galds), ēdamistabā ir augstie krēsli, netālu no jūras, plašas telpas ar tējkannu un ledusskapi.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
pasakiet cik maksās biļete 2 pieaugušiem bez ārstēšanas un bērnam 3 gadi ārstēšanās...un vai viņi sanatorijā ārstē vestibulārā aparāta problēmas?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlamies braukt ar vīru un 2 bērniem maijā-jūnijā
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vēlos iegādāties vaučerus sev un 12 gadīgam bērnam tikai ārstēšanai (bez nakšņošanas) uz jūlija beigām un augusta sākumu. Kā to praktiski izdarīt? Kādas ir aptuvenās izmaksas? Kas tiks iekļauts biļetes cenā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
3 gadus vecs bērns pats nesēž, nestaigā.Smadzeņu triekas diagnoze ir 3. pakāpes spastiskas depliģijas formā.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Mani interesē dzīves dārdzība, ārstēšana
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Vēlos iziet kursus diviem bērniem un diviem pieaugušajiem sanatorijā Mriya, un privātajā sektorā atrast naktsmājas nav dārgi
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Iesakiet labu viesnīcu Evpatorijā medusmēnesim
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Kartē redzams, ka netālu no viesnīcas iet dzelzceļš. Vai jūs traucē troksnis, ko rada garāmbraucošie vilcieni?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »