Jautājumi par AluštaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Alušta
2014. gadā pie jums strādāja ārsts (tatārs) par psihiatru, psihologu vai neiropatologu, lūdzu uzrakstiet viņa pilnu vārdu, es viņu slavēju saviem draugiem, bet es aizmirsu viņa uzvārdu, lūdzu
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sveiki, mēs ar vīru atpūtāmies Goldenā 2014. gadā, esam no Poltavas Ukrainas. Vai jūs tagad pieņemat ukraiņus? Vai mums nebūtu bīstami doties pie jums? Kā ar mašīnu? 2014. gadā jūs strādājāt
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sakiet, lūdzu, kāda tur ir pludmale (ir sauļošanās krēsli, sauļošanās krēsli, dvieļi), vai tā ir slēgta vai nē? Cik saprotu, tas ir tālu no civilizācijas, kā nokļūt pilsētā, ekskursijās?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es dzīvoju Krievijas ziemeļos, Karēlijā, atvaļinājums jūnijā. Nolēmām doties uz Krimu, uz Alušu. Kas atpūtās, iesaka kādu lētu viesnīcu vai viesu namu.Paldies jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, cik cienīgs variants klusām brīvdienām diviem
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sakiet lūdzu kur tieši uz Krimu, vēlams tuvu jūrai, es braucu ar bērnu
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 15 atbildes
Pavasarī atpūtās Šajanā, līdzīga līmeņa sanatorijā. Mums neprasīja kartes.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
augusta sākumā dosimies atpūsties uz Krimu, bet ne reizi neesam bijuši Elling Dolphin. Es nevēlos iepriekš rezervēt vietu, jo. Mēs nezinām, kur atrodas telpas. Bez rezervācijas ir iespēja apmesties labā istabiņā ar skaistu panorāmu uz jūru. Kuru līniju labāk izvēlēties un kuru grīdu? Mēs ejam kopā
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Nopirku biļeti uz Ukoopspilku uz 10 dienām, bet neplānoju ārstēties, tikai atpūsties.Vai ir jāuzrāda sanatorijas karte, lai reģistrētos pansionātā vai pietiek ar pasi un talonu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Es nosūtīju pieprasījumu par pieejamību, viņi neatbild, mēģinu zvanīt Skype, viņi nav aktīvi, vai kāds var ieteikt līdzīgu viesnīcu?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Ekonomiku vēlējās divi pieaugušie un trīs bērni
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
palīdzēt ar izvēli no 12. jūnija līdz 21. jūnijam esam četri (divi bērni līdz 3 gadiem) klenovei-pavel@mail.ru
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Sveiki! Es plānoju ceļot ar 6 gadus vecu bērnu. Ļoti interesē jūsu kompleksa izvēle. Brauciena mērķis ir bērna (elpceļu) ārstēšana, atpūta. Dīvaini, ka kompleksa rezervācijas nodaļa ziņo, ka brīvu vietu nav, savukārt tūroperators ziņo par pieejamību tieši man ērtā laika periodā. 1. jūlijā lidojam no Emirātiem. piestāsim Simferopolē ar draugiem. ja iespējams, lūdzu, pārbaudiet pieejamību 10 dienām no ierašanās dienas līdz 2. jūlijam. Paldies jau iepriekš, Malika
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija par to. Mēs nevēlamies pārsteigumus, tāpēc cenšamies izdomāt, ko likt koferī.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
un cik tālu jāiet vai arī viņi viņu ved autobusos un vai viņš tur nav? aiz viesnīcas porto mare un dimergi
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
atbildēt uz e-pasta adresi tatjana_kiselev@mail.ru
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mēs ļoti vēlamies ierasties jūsu viesnīcā jaunajā gadā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
jo labi, ka tas ir ļoti dārgi. Koktebelē var atpūsties par 2p lētāk.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
2 pieaugušajiem un vai tas ir iespējams ar 2xp bedri
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
vajag istabu prom no naktsklubiem
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Esam 6 pieaugušie un 2 bērni: 3,5 un 4,5 gadi, ar ēdināšanu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Arī jautājums, kur var atrast mikroviļņu krāsni
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Es iešu augustā.Bērnam 1 gads 9 mēneši ir bronhiālā astma
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Mani interesē istabiņa 1 personai ar privātām labierīcībām istabā vai vairākām istabām (2-3). Par laika posmu no 1.-9.septembrim. Izmaksas ir 150-200 grivnas. Viesnīcās praktiski nav 1 istabas vietu, par 2 cilvēkiem maksāt ir neizdevīgi.
Mani interesē istabiņa 1 personai ar privātām labierīcībām istabā vai vairākām istabām (2-3). Par laika posmu no 1.-9.septembrim. Lielākajā daļā viesnīcu ir 2 vai vairāk numuriņi.Dārgi ir maksāt par istabu divām personām. Budžets 150-200 grivnas
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Rezervācija pludmales ēkā, bet istaba būs pirmajā stāvā :( kāds skats pa logu? Varbūt kāds dzīvoja tajā pašā istabā un ir bilde?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Ja jā, cik tas maksā dienā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Mēs tur atpūtāmies pirms 10 gadiem, nebija slikti, un cenas bija pieņemamas, jau iepriekš paldies par atbildēm
Kuru no šīm viesnīcām izvēlēties ēdiena, pludmales un numuru kvalitātes dēļ
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Viesnīcas aprakstā ir saite uz viesnīcu grupu mājaslapu, ir tikai kontakttālruņi. Vēlējāmies noskaidrot par istabu pieejamību jūnija otrajā pusē, braucam kā ģimene.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »