Jautājumi par AlupkaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Alupka
Kas palika viesnīcā Alubika, lūdzu, anulējiet abonementu. Dalieties iespaidos par atvaļinājumu. Interesē telpu komforts, tostarp ekonomiskais līmenis.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
ds,bhftv jntkm
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
putnik100 Šodien 10:19 atrada divas OFICIĀLĀS šīs viesnīcas vietnes: http://www.kedr-zapad.com.ua un http://www.kedr-zapad.com Tur un tur informācija ir līdzīga, taču kontakti atšķiras. Kas zina, kāds joks tas ir? Un kurš no tiem būs lētāks, lai rezervētu istabu?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pēc adreses st. Frunze, 19, patiesībā ir sanatorija "Solnechny". Kā "Arzamas" var atrasties tajā pašā adresē? Vai tā ir kaut kāda "šķiršanās"? Vai šī viesnīca vispār pastāv?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Mēs vēlamies palikt Akvilonā. Kā tur tagad klājas? Vai viesnīca ir atvērta? Vai varam veikt avansa maksājumu bez riska?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Es rezervēju standartu jūnijam jaunā ēkā. Tajā teikts, ka numuri ar skatu uz jūru ir vērsti uz ceļu. Kurš atpūtās, uzrakstiet, kuru istabu labāk izvēlēties, varbūt ar skatu uz pagalmu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
gribam iet gimene un berns 2 = uh gadi, tur ari bernam viss labi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labvakar. Tagad meklēju atvaļinājuma iespējas vasarā Alupkā, un vēlos noskaidrot ar tiem, kas tur bija. Kur labāk apmesties, viesnīcā vai privātīpašniekiem? Viesnīcas šķiet dārgas, un privātos tirgotājus piesaista cena un šķietami labie apstākļi. Ja viesnīca, kuru izvēlēties? Lai būtu normāli apstākļi, jūra bija blakus, nebija trokšņa, un parks nebija tālu. Maksims.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Jau vairākus gadus atpūšos dažādās Alupkas sanatorijās. Parasti ieradās no Sevastopoles. Bet Maskavas-Sevastopoles vilcieni ir pretīgi, SV-kupejā vienkārši noņemti augšējie plaukti, un galvenais, ka kupejā NAV IZPILDES un NAV RESTORĀNA vagona. Kurš brauca pa Simferopoli, kā ir tajos vilcienos?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
2011. gadā vēlos ar ģimeni aizbraukt uz Alupku, uz apmetni Zlatoust! Bet mēs nevaram atrast svaigu informāciju par šo pansionātu. Kur var uzzināt, vai šis pansionāts strādā un ir dzīvs? Paldies!!!!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Esmu alerģiska kā būt augustā ar ambroziju
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Vēlos uzzināt, kas jums var būt nepieciešams atvaļinājuma laikā un kā cilvēki, kas tur bijuši, runā par savu atvaļinājumu
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Laipni lūdzam visus! Mani sauc Olga, es esmu no Maskavas. Pāris jautājumi par Južnoberežniju, ja kāds zina un ievēro šo ziņojumu: 1. Vai tiešām tur dzirdat mūziku no krastmalas? Kā ar klusumu? 2. m7m7777 recenzijā rakstīja, ka tēju nevar dzert. Vai telpā ir rozetes? Katls tiešām pielīp? Un - vēl svarīgāk - uzlādējiet mobilo tālruni? Un tad es sapņoju septembrī dienvidu krastā. Paldies jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
Pasaki bezmaksas pludmalēs sezonas plaukumā, pie pansionāta Sergejs var viegli atrast vietu (atpūtos ar 4 gadus vecu bērnu, budžets maksas nav aprēķināts) paldies jau iepriekš ! Vai kādam, lūdzu, ir kādi praktiski padomi?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Plānojam atpūsties ar 3 gadus vecu bērnu, interesants ir ceļš uz jūru no pansionāta "Sergey".
16 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
kādu viesnīcu vari izvēlēties?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
kāda ir teritorijas platība
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Maksa par uzturēšanos 1 nakti viesnīcā Forest junior suite septembrī?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cik tālu atrodas Forest Hotel no jūras?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Spriežot pēc atsauksmēm, bērnam ceļš uz jūru un atpakaļ var būt grūts.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
apkalpošana, skats uz jūru, ēdieni
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
un lai jūra būtu blakus, kā tur ūdens (tīrs?) vai vispār nav vērts tur iet?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes