Jautājumi par ZatokaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Zatoka
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs nejauši uzzinājām 2016. gada 8. jūlija ziņu par E. coli klātbūtni jūrā pie Kurortnijas krastiem. http://strana.ua/news/21750-kishechnaya-palochka-vzyala-v-osadu-plyazhi-odessy-zakryto-py at-mest-kupaci.html Mums ir jautājums: vai jūsu pludmale šobrīd darbojas vai ir slēgta līdz īpašiem SES pasūtījumiem? Vai baseina ūdens ir uzsildīts? “Odesas apgabala Gribovkas, Zatokas, Sergejevkas, Kurortnijas un Bolšaja Balabanovkas pludmales tika aizliegtas. Par to paziņoja SES sanitāro un higiēnisko pētījumu organizēšanas nodaļas vadītāja Jeļena Varetskaja.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
vai no 4. līdz 11. jūlijam jūs varat aprēķināt izmaksas ar pilnu pansiju un bez tā
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Braucam uz septiņām dienām - no 24.07 līdz 31.07 esam divi pieaugušie un trīs bērni. Kāda istaba ir pieejama un cik tas maksā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Gribam atpūsties ar bērniem, vienam mazulim ir 1 gads, iepriekš sen nekur neesam braukuši. Domājam, ka pirmajam atvaļinājumam ar bērnu pietiks ar 5 dienām. Izvēlējās pansionātu, viņi atsakās rezervēt, ja uzturēšanās ir mazāka par 7 dienām. Sakiet, lūdzu, vai tas ir likumīgi?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
suns zelta retrīvers
Vai interesē maltīšu cenas?
Labdien, jūs uztrauc tūrisma kompānija Anma-tour no Minskas. Interesē sadarboties ar Jums Vai ir iespējams?Lūdzu precizēt cenas jūnijam, jūlijam, augustam. Ar cieņu AnMa-tour
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
ir vietas 12.08.2013-19.08.2013 2 pieaugušie un 2 bērni 9 gadi un 5 gadi un cena ir visiem,.ēdināšana 3 reizes dienā trīs personām.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Kāds man pastāstiet par B.O. Prestižs Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāstiet man tiešo Kasablankas viesnīcas numuru, es vēlos rezervēt istabu 2013. gada jūnijam-jūlijam
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Izvēlamies vietu ģimenes atpūtai, piestājām Zatokā, bet dažos viesnīcu aprakstos nav foto, apraksts par jūru, pludmali.... piemēram Edem Hotel... tas mums ir ļoti svarīgi.Paldies tu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Veicot rezervāciju, varat atstāt vēlmes. Lūdzu, pastāstiet man, kuru māju izvēlēties? Plānojam istabu ar balkonu standarta 2.stāvā!!!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kur es varu uzzināt viesnīcu cenas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai kāds ir nakšņojis šajā viesnīcā? Lūdzu, dalieties savos iespaidos.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt cenas izmitināšanai viesnīcā "Laguna"?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es gribu, lai mani kopā ar bērniem aizved no mājām Tiraspolē un atpakaļ tādā pašā veidā
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Cik attīstīta ir infrastruktūra Kurortnijā, vai ir kādas fotogrāfijas no visa ciemata, visas pludmales?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl