Jautājumi par TruskavecaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Truskaveca
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ieeja sūkņu telpā kļuva par maksu. Pasaulē ir vīrusu pandēmija. Cilvēkiem, kuri ir vakcinējušies, atkal aktualizējas jautājums par kūrorta brīvdienām. Bet! Tikai tad, ja tiek stingri ievēroti sanitārie apstākļi. Tie. ierobežot cilvēku skaitu vienlaicīgi telpā. Minerālūdens izdalīšanās, kas izslēdz infekcijas pārnešanas iespēju, pieskaroties krāniem ar personīgajiem konteineriem. Piemēram, izmantojot vienreizējās lietošanas krūzes. Jautājumi, pirmkārt, iestādēm. Bet es gribētu dzirdēt pārējo
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Es gribētu palikt privātajā sektorā, lētāk
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 2 atbildi
Kurš atpūtās 2018. gadā? Vai kaut kas ir mainījies? Iepriekšējās atsauksmes nav ļoti
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Būšu pateicīgs par visiem padomiem.
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 3 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, es dzirdēju, ka Truskavecā tika remontēts sūkņu telpa un samaksāja. Cik tagad maksā ūdens un kāda ir apmaksas kārtība (kasē, vai vispirms pie ārsta)? Paldies
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki, man ir akmeņi un smiltis nierēs, apsveru variantu http://san-moldova.com.ua/ Man patika pakalpojumu daudzveidība un SPA. Un vēl gribēju pajautāt par sūkņu telpu, vai tā ir tuvu?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Ēdam kā ģimene ar bērnu. Katram ir jābūt savai ārstēšanai. Es gribētu dzīvot tuvāk sanatorijai Moldova.
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
sakiet lūdzu, kuru sanatoriju labāk izvēlēties gremošanas sistēmas ārstēšanai, vairāk interesē kur tiek veikta vislabākā ārstēšana!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Braucu uz Ženēvu, 22.09-06.10.2013. Atsauksmes ir vairāk negatīvas. Vai man jāņem līdzi dvielis, čības, peldmētelis un fēns? Un tomēr, kas šajā gadalaikā (septembra beigas-oktobra sākums) jāņem no drēbēm? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Lūdzu pasaki man. Pirmo reizi braucu uz Truskavecu jūlija beigās. Es dzīvošu privātā villā. Vispārējai atveseļošanai gribu uz sāls istabu un pērļu vannām. Kur ir labākā vieta, kur iegādāties šīs procedūras? Paldies par atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
Mūsu tūristi plāno rezervēt naktsmītnes pie jums uz 3 nedēļām oktobrī (lidos no Sibīrijas). Vairākas dienas man nav izdevies iegūt informāciju par aptuvenajām ārstniecības kursa izmaksām vienam pieaugušajam (nieru problēmas). Izteicu jums un tūroperatoram lūgumu - klusums.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kādi piedāvājumi ir privātā nekustamā īpašuma tirgū, tuvāk sūkņu telpai, parkam, sanatorijas ēdamzālei, medicīnas ēkai ...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, kurš atpūtās, kurās telpās bija normāli apstākļi un kurās bija briesmīgi? liels paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Es ceļoju ar savu 8 gadus veco meitu.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Vēlos atpūsties un dziedināties 20 dienas Truskavecā no 25-30 septembrim.Piemērots atsevišķs mājoklis ar normālu remontu un labierīcībām netālu no apakšējās sūkņu telpas un sanatorijas, lai varētu apmeklēt procedūras.Vajadzīgs ūdens un internets. 0503304831, Dmitrijs
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es gribu dzert ūdeni nierēm un atpūsties.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ar ģimeni plānojam doties uz kūrortu. Kas bija, ko tu saki?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Viņi Jantaram piešķir arodbiedrības talonu mātei un bērnam. Vai ir vērts iet? Un kā mazināt diskomfortu - atsauksmes visur ir 3... Cik šī ārstēšana maksās papildus?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Ja reģistrācija ir sestdien 23:00, tad kad varam pierakstīties pie ārsta svētdien vai tikai no pirmdienas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl