Jautājumi par SkhodnitsaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Skhodnitsa
Iesakiet apmešanās vietu Skhidnitsa centrā
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
Esmu pastāvīgs Super-dial klients, pēc Kijevas Rusas vietnes, junior suite uzlabotais "A" ir apzīmēts kā vienistabas ar balkonu. Viesnīcas pārstāvis man atrakstīja e-pastā, ka būs istaba šīs kategorijas bez balkona!!!!!!! mansarda stāvā(((( Nu, paskatīsimies, kā šis stāsts beigsies :) Un vai istabā ir tējkanna?)
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Nekad neesam braukuši atvaļinājumā uz Skhidnicu... Braucam oktobra vidū.. Pilnīgi nav ne jausmas, kādu apģērbu ņemt (vai jāņem kleitas vai tikai sporta apģērbs).Ja kāds zin, pastāstiet man, kādi laikapstākļi ir Skhidnicā oktobrī un kas var noderēt visvairāk?!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kuru viesnīcu Skhidnicā izvēlēties atpūtai ar mazu bērnu (1,4) un vecu vecmāmiņu: "Santa Maria", "Kijevan Rus", "Trīs dēli un meita"?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Pārskatos redzu, ka ir aprakstīts tikai pārējais, bet mani ļoti interesē ārstēšana (vēlos nosūtīt savu tēvu). Jo Es dzirdēju, ka Skhidnica ir slavena ar saviem ūdeņiem, tostarp viena no to sekām ir holesterīna līmeņa pazemināšanās (viņam ir hipertensija). Pastāstiet, kam bija interese par sanatorijas ārstēšanu, lai tas būtu pilns komplekss, nevis tikai spa/ūdens. Un, ja šajā viesnīcā ir medicīnas bāze, vai tas ir iekļauts ārstniecisko procedūru cenā vai par tām ir jāpiemaksā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Nr.323 neko nesaka. Vai tas ir jaunajā ēkā? Vai arī medicīnas iestādē? Vai tur bija balkons? Kur pazuda logi? Uz restorānu? Uz mežu? Mēbeļu, aprīkojuma u.c. stāvoklis. Aukstā un karstā ūdens pieejamība
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Vai jums ir sava sūkņu telpa, vai ir nepieciešams stāvēt rindā un sildīt ūdeni pašam uz gara lampas pie avota?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Atsauksmju ķekars par "Trīs dēliem" un "Kijevas Rus" - cenas lētākajiem numuriem diviem - attiecīgi 709 un 865 UAH. Izcilā Santa Maria un Respect - 680 un 880 (cenas no viņu vietnēm). Vienkārši ir bezjēdzīgi ceļot ar ūdeni 5-7 dienas.. Mēs reizinām 700 ar 15 naktīm (lai gan ārsti saka, ka tas aizņem 20 dienas) mēs saņemam - 10 500 UAH, plus ceļš, plus ar jums - 15 000 UAH par ūdens dzeršanu kādā ciematā Karpatos ?!Ir cilvēki kas parasti ārstējās par saprātīgu naudu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
esam trīs personas un bērns 5 gadi septembrī, vai tas ir iespējams un cik tas maksās?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Manam dēlam ir 18 gadi, un dažu mēnešu laikā viņam attīstījās smaga psoriāze. 4 nedēļas ārstējās slimnīcā. Meklēju palīdzību no dabas (ūdens, dubļi)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Man ir hrons. holecistīts, pazemināts skābums, st. pankreatīts... Vai ūdens man derēs? Pēc atpūtas Svaļavā un ūdens dzeršanas, pēc mēneša viņa tika ievietota slimnīcā ar akūtu pankreatīta lēkmi. Viņi teica, ka ūdens laikam neder. Tur paaugstinātam skābumam.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Es pirmo reizi vedu savus bērnus dzert ūdeni, pastāstiet man, kur nav dārgi un normāli atpūsties un ārstēties, Ļena
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cik bieži Skhidnicā jūlijā līst lietus un temperatūra ir zemāka par 22 grādiem. Vai celiņi ir slideni? Nepieciešamas kedas vai arī var paņemt līdzi čības (papēža augstums 607 cm). Vai čūskas ir sastopamas Skhidnicā, tai tuvākajos mežos un brikšņos? Vai ir bijuši gadījumi, kad ogošanas un sēņošanas laikā ir iekoduši tūristi čūskas vai citi ļaunie gari? Vai pietiks čības kājās, lai pasargātu sevi no ložņājošām? Kā ar odiem? Vai ir jāņem plēsējs un ziedes no kukaiņiem? Vai ir kāds ezers vai upe peldēšanai? Paņemt peldkostīmu?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vēlos rezervēt istabiņu vienai personai uz septembri - 20-25 dienas
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš var kaut ko pateikt par privāto dārzu "4P" Skhidnicā? Šķiet, ka tie tikko atvērās. Cenas normālas, ir baseins. Vai kāds tur ir atpūties?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl